جستجو کردن
Close this search box.

عدم حضور زوج در دادگاه نفقه

خانه / طلاق (خانواده) / عدم حضور زوج در دادگاه نفقه
عدم حضور زوج در دادگاه نفقه

نفقه به عنوان یکی از حق و حقوق مالی زن، در دادگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد. هنگامی که دادگاه برای تعیین میزان نفقه برگزار می‌شود، حضور زوج در آن الزامی است. اما عدم حضور زوج در دادگاه نفقه تحت شرایطی خاص امکان پذیر است و از طرفی این غیبت می‌تواند با عواقبی برای زوج همراه باشد.

در ادامه به این موضوع بیشتر می‌پردازیم. شما می‌توانید پاسخ سؤالات خود را درباره حضور یا عدم حضور مرد در دادگاه نفقه از وکلای مؤسسه حقوقی دادنیک بپرسید و پاسخ کامل آنها را با مشاوره تلفنی رایگان به دست آورید.

آیا مرد می تواند در دادگاه نفقه حاضر نشود؟

این سؤال برای بسیاری که می‌دانند نفقه چیست، مطرح است که آیا مرد می‌تواند در دادگاه نفقه حاضر نشود؟ زیرا بعضی از مردان فکر می‌کنند اگر به عنوان خوانده در دادگاه نفقه فرزند و همسر خود حاضر نشوند، به سودشان است. اما باید بدانید که در هر صورت جلسه حتی در صورت عدم حضور زوج در دادگاه نفقه برگزار خواهد شد، بدون اینکه دفاعیات خود را علیه شکایت خواهان اعلام کند.

شرایط عدم حضور مرد در دادگاه نفقه

اگر مرد شکایت را علیه همسرش تنظیم کند و به عنوان خواهان در دادگاه نفقه شناخته شود، این اجازه را دارد که در دادگاه نفقه حاضر نشود یا وکیل به جای او در دادگاه حضور یابد. در این حالت دادگاه شرایط عدم حضور مرد در دادگاه نفقه را پذیرفته و رأی را به صورت غیابی صادر خواهد کرد.

عواقب عدم حضور زوج در دادگاه نفقه

عواقب عدم حضور زوج در دادگاه نفقه

از عواقب عدم حضور زوج در دادگاه نفقه می‌توانیم به از دست دادن فرصتی برای ارائه مدارک و دفاع کردن از خود در آن دادگاه اشاره کنیم. این فرصت بعد از جلسه دادگاه نفقه نیز وجود ندارد. در نتیجه اگر حق با مرد باشد، به دلیل حاضر نشدن در دادگاه، مجبور می‌شود مالی را بپردازد که حق زن نیست.

در این مطلب از مؤسسه حقوقی دادنیک شما را با شرایط و عواقب عدم حضور زوج در دادگاه نفقه آشنا کردیم، شما می‌توانید برای اینکه اطلاعات کامل تری از عدم حضور زوج در دادگاهی که نفقه زوجه و فرزندان را تعیین می‌کند، به دست بیاورید، از راهنمایی وکلای مؤسسه حقوقی دادنیک بهره مند شوید. بهترین روش‌های استفاده از خدمات مؤسسه حقوقی دادنیک مشاوره تلفنی رایگان و یا مشاوره واتساپی رایگان است.

سوالات متداول

آیا مرد می‌تواند در جلسات دادگاه نفقه حاضر نشود؟

در صورتی که خواهان دادگاه باشد، می‌تواند در دادگاه حاضر نشود.

عواقب عدم حضور زوج در دادگاه نفقه چیست؟

از دست دادن فرصتی برای دفاع از حق خود و ارائه مدارک و مستندات لازم در دادگاه، از عواقب عدم حضور مرد در دادگاه نفقه است. البته باید در نظر بگیرد که مرد پس از برگزاری دادگاه هم فرصتی برای ارائه دفاعیات خود ندارد.

دادنیک چیست؟

دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌دهد.

آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟

بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، می‌توانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتس‌اپ یا تلگرام دادنیک پیام دهید.

چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟

وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا می‌باشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت می‌شود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل می‌باشد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
5/5 - (14 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

خواندن صیغه طلاق بدون حکم دادگاه
خواندن صیغه طلاق بدون حکم دادگاه
محکم‌ترین سند برای بخشش مهریه
 محکمترین سند برای بخشش مهریه
رفع توقیف اموال برای مهریه
رفع توقیف اموال برای مهریه
طلاق یک طرفه چیست؟
طلاق یک طرفه چیست و چقدر طول می کشد؟

4 پاسخ

  1. عدم حضور زوج در دادگاه نفقه می تونه باعث شه که رای به نفع خانم صادر شه؟

    1. سلام، وقت شما بخیر
      بله در صورتی که جضور نداشته باشند نمی توانند از خود دفاع کنند. البته در صورتی که وکیل داشته باشند وکیل می تواند به جای ایشان دفاع کند.

    1. سلام، وقت شما بخیر
      در صورتی که حضور نداشته باشند نمی توانند از خود دفاع کنند و مدارک را ارائه دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

خانم شادمهری

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)