طلاق توافقی چیست؟

طلاق توافقی چیست؟

طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که خانم و آقا هر دو نفر راضی به جدایی هستند. سر موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزند و استرداد جهیزیه به توافق رسیدند. اولین نکته‌ای که در زمان طلاق به صورت توافقی باید به آن توجه داشته باشیم، رضایت هر دو نفر برای انجام این‌کار است. در واقع در صورت عدم رضایت یکی از طرفین برای جدایی، طرف مقابل باید برای طلاق یکطرفه اقدام کند.

طلاق توافقی بدون داشتن وکیل حدود ۶ الی ۹ ماه طول می‌کشد و حضور خانم و آقا در جلسات دادگاه و در جلسات مشاوره الزامی است. اما اگر دادنیک وکالت شما را در پرونده طلاق تفاهمی به عهده داشته باشد، ظرف مدت ۱۰ الی ۲۰ روز کاری تمام مراحل طلاق توافقی بدون اینکه نیاز به حضور هیچ یک از زوجین باشد طی می‌شود.

در صورتی که نیاز به مشاوره درباره این نوع از طلاق دارید، می‌توانید سوالات خود را با کارشناسان حقوقی موسسه دادنیک در میان بگذارید.

فرم درخواست مشاوره رایگان

شرایط طلاق به صورت توافقی

طلاق به صورت توافقی با طلاق یک‌طرفه از سمت خانم یا آقا متفاوت است. برای مثال زمانی که شما قصد طلاق یک‌طرفه از سمت خانم را دارید (و حق طلاق ندارید) باید یکی از شروط ۱۲ گانه‌ی عقد را  اثبات کنید. در واقع باید به دادگاه اثبات کنید که آقا اعتیاد آسیب زننده دارد، مفقود الاثر است، عقیم می‌باشد، نفقه پرداخت نمی‌کند.

اگر برای طلاق یک‌طرفه از سمت آقا قرار است اقدام کنید، باید تمام حقوق مالی خانم مانند مهریه، نفقه و اجرت المثل را پرداخت کنید. اما برای طلاق توافقی نیاز به هیچ کدام از این شرایط نیست و فقط رضایت دو طرف شرط است.

مراحل طلاق توافقی با وکیل

پرونده طلاق به صورت توافقی شاید به نظر پرونده راحت و بی دردسری باشد، اما با توجه به مدت زمان انجام کار بدون وکیل که ممکن است حدود ۶ تا ۹ ماه زمان ببرد، حضور وکیل می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود حضور وکیل کمک کننده باشد، عدم همکاری زوجین تا اتمام پرونده است. در این موقعیت حضور وکیل می‌تواند بسیار کمک کننده باشد و باعث می‌شود که با در نظر گرفتن منافع هر دو نفر  پرونده به سرانجام برسد.

در صورتی که قصد شرکت در جلسات شلوغ دادگاه را ندارید و تمایل دارید پرونده شما در سریع‌ترین حالت ممکن انجام شود، می‌توانید به یک وکیل طلاق توافقی وکالت دهید. برای این‌کار باید در دفتر وکیل حضور پیدا کرده و یا یک جلسه به صورت آنلاین با ایشان داشته باشید. توافقات شما باید مکتوب و امضا شود. وکیل مورد نظر باید بر اساس توافقات شما برای طلاق دادخواست ثبت کند.

بعد از ثبت دادخواست وقت رسیدگی مشخص می‌شود و وکیل به جای شما در جلسه رسیدگی و یا جلسه شورا شرکت می‌کند. بعد از صدور دادنامه طلاق اگر مایل به شرکت در دفترخانه برای ثبت طلاق نباشید، وکیل می‌تواند به جای شما حضور پیدا کند تا صیغه طلاق جاری و شناسنامه‌ها مهر طلاق زده شود. مزیت وکیل برای طلاق توافقی شرکت نکردن در جلسات دادگاه و انجام پرونده در کمترین مدت زمان است. بر خلاف تصورات عموم مردم طلاق توافقی مراحل پیچیده و زمان‌بری دارد که با کمک وکیل دیگر دغدغه‌ای برای حضور در دادگاه ندارید.  

مراحل طلاق بدون وکیل

اگر هر دو طرف راضی به طلاق هستید و قصد دارید مراحل طلاق توافقی بدون وکیل را انجام دهید باید اقدامات زیر را انجام دهید:  

  • ابتدا باید هر دو طرف در سامانه تصمیم ثبت نام کنید و اطلاعات هویتی خود را وارد کنید.
  • سپس باید از این سامانه یک وقت مشاوره بگیرید و هر دو نفر بین ۴ تا ۸ جلسه (بسته به تشخصی مشاوره) در این جلسات حضور پیدا کرده و مشاور را متقاعد کنید که امکان ادامه زندگی در کنار هم را ندارید.
  • بعد از گذشت ۴۵ روز از آخرین جلسه می‌توانید رای عدم امکان سازش را از مشاور دریافت کنید.
  • با رای عدم امکان سازش می‌توانید در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای طلاق توافقی یک دادخواست ثبت کنید.
  • بعد از ثبت دادخواست نوبت دادرسی برای شما مشخص می‌شود.
  • در جلسه دادرسی شرکت و توافقات خود را به قاضی اعلام می‌کنید.
  • در صورتی که قاضی احتمال دهد امکان ادامه زندگی وجود دارد پرونده را به شورا ارجاع می‌دهد.
  • اگر پرونده به شورا ارجاع شود ۴۵ روز تا دو ماه بعد مجدد به آن رسیدگی می‌شود.
  • در نهایت بعد از طی کردن همه این مراحل دادنامه طلاق صادر می‌شود.
  • خانم و آقا باید با دادنامه طلاق به دفترثبت طلاق مراجعه کنند.

مزایای داشتن وکیل طلاق توافقی

پیش‌تر توضیح دادیم که انجام مراحل طلاق توافقی بدون داشتن وکیل علاوه بر این که زمان زیادی به طول می‌انجامد، ممکن است به دلیل پیچیدگی‌های پرونده و اطلاع نداشتن از مسائل حقوقی این زمان بیش‌تر نیز شود. اما با داشتن وکیل متخصص خانواده تمام مراحل با آشنایی کامل با روند طی می‌شود.

همچنین در صورتی که برای طلاق به صورت توافقی وکیل داشته باشید، نیازی به حضور شما در هیچ مرحله‌ای نیست و تمام روند طلاق توافقی به وسیله وکیل انجام می‌شود. مدت زمان طلاق نیز با داشتن وکیل بین ۱۰ الی ۲۰ روز کاری انجام می‌شود.

مدارک طلاق توافقی

پرونده طلاق به صورت توافقی هم مانند پرونده‌های حقوقی دیگر نیاز به یکسری مدارک برای به سرانجام رسیدن دارد. در ادامه به مدارک مورد نیاز طلاق به صورت توافقی اشاره می‌کنیم. بهتر است توجه داشته باشید که انجام طلاق توسط وکیل یا بدون وکیل، تفاوتی ندارد و باید برای انجام پرونده لیست مدارک شما تکمیل باشد.

  • شناسنامه خانم و آقا
  • کارت ملی خانم و آقا
  • سند ازدواج (در صورت گم شدن امکان تهیه رونوشت وجود دارد)
  • وکالت در طلاق (در صورتی که حق طلاق دارید)
  • آزماش عدم بارداری
  • توافق‌نامه طلاق
  • وکالت‌نامه وکیل
  • گواهی عدم امکان سازش
  • گواهی بکارت (در صورت دوشیزه بودن)

توافق‌ نامه طلاق به صورت توافقی

در ادامه رسیدگی به این موضوع که طلاق توافقی چگونه است باید درباره مهم‌ترین قسمت یعنی توافقات زوجین توضیح دهیم. تفاوتی ایجاد نمی‌کند که شما خودتان برای طلاق اقدام کنید یا وکیل داشته باشید، در هر صورت باید سر موضوعات مشترک به توافق برسید.

اگر وکیل داشته باشید در جلسه با وکیل توافقات را به ایشان اعلام می‌کنید. این توافقات مکتوب و امضا می‌شود. اگر وکیل نداشته باشید در جلسه دادگاه باید این توافقات را به قاضی اعلام کنید. موضوعاتی که باید سر آن به توافق برسید به شرح زیر است:

مهریه در طلاق توافقی

مهریه یکی از حقوقی است که بعد از جاری شدن عقد به خانم تعلق می‌گیرد و در هر زمان که خانم آن را مطالبه کند، آقا باید مهریه را پرداخت کند. باور اشتباهی درباره مهریه در طلاق توافقی وجود دارد که زوجین فکر می‌کنند امکان دریافت و پرداخت مهریه وجود ندارد.

در صورتی که در این نوع از طلاق همه چیز بر مبنای توافقات خانم و آقا انجام می‌شود. در طلاق به صورت توافقی باید تکلیف مهریه مشخص شود و هر تصمیم که خانم و آقا نسبت به پرداخت یا بخشیدن مهریه داشته باشند، قاضی به آن احترام می‌گذارد.

خانم و آقا می‌توانند تصمیم بگیرند خانم مهریه خود را ببخشد، دریافت کند یا بخشی از مهریه را ببخشد و بخشی را دریافت کند. در صورتی که قرار است مهریه به خانم پرداخت شود، باید تکلیف نوع پرداخت هم مشخص شود.

نمونه رای طلاق توافقی
نمونه دادنمانه رای طلاق توافقی

نفقه در طلاق توافقی

نفقه یکی دیگر از حقوقی است که در قبال انجام یک‌سری امور به خانم تعلق می‌گیرد. در واقع در ازای تمکین خاص و عام باید آقا مبلغی به همسر خود پرداخت کند. در صورت انجام امور منزل، نگهداری از فرزندان و روابط زناشویی خانم می‌تواند نفقه خود را مطالبه کند.

در طلاق توافقی خانم و آقا می‌توانند توافقی کنند که خانم نفقه خود را دریافت کند، نفقه را ببخشد یا بخشی از آن را بخشیده و بخشی را دریافت کند. رسیدگی به موضوع نفقه در طلاق توافقی مشابه مهریه و بقیه امور بسته به توافقات زوجین است. در صورتی که مقرر شد نفقه به خانم پرداخت شود، باید نوع پرداخت آن نیز مشخص شود. برای آشنایی بیشتر با تعریف نفقه پیشنهاد می کنیم مقاله میزان نفقه چقدر است را مطالعه کنید.  

شرایط حضانت فرزند در طلاق توافقی

خانم و آقایی که فرزند مشترک دارند و قرار است جدا شوند باید تکلیف حضانت فرزند را مشخص کنند. حضانت فرزند در طلاق توافقی از دیگر موضوعاتی است که دادگاه به توافق خانم و آقا احترام می‌گذارد به شرطی که مصلحت فرزند در نظر گرفته شود. برای مثال دادگاه نمی‌پذیرد که فرزند نصف روزهای هفته را پیش پدر و نصف دیگر را پیش مادر زندگی کند.

بلکه باید ۵ یا ۶ روز از روزهای هفته را پیش والدی که حضانت با ایشان است بماند و ۱ یا ۲ روز را حق ملاقات با والد دیگر دارد. اگر سر حضانت به توافق نرسند باید بر اساس قانون پیش روند. سن قانونی حضانت فرزند پسر تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۱۵ سالگی با پدر است. حضانت قانونی فرزند دختر تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگی با پدر است. بعد از این سن از مدار حضانت خارج می‌شوند و تصمیم با فرزند است که با پدر یا مادر زندگی کند.

استرداد جهیزیه در طلاق توافقی

یکی از دغدغه‌های اصلی زوجین در زمان جدایی، مشخص کردن تکلیف جهیزیه می‌باشد. اگر سر این موضوع به توافق مشترکی رسیده باشند، می‌توانند با مکتوب کردن آن، جهیزیه را تقسیم کنند. که می‌توانند بر اساس فاکتور و سیاهه لوازم آن‌ها را تفکیک کنند. اگر توافق دیگری دارند باید این توافق را مکتوب کنند.

برای مثال همه لوازم را خانم از منزل خارج کند یا همه لوازم را آقا از منزل خارج کند یا به صورت برابر بین خود تقسیم کنند. اگر اختلافی در زمان استرداد جهیزیه بین زوجین وجود دارد می‌توانند با مشورت وکیل متخصص طلاق، تکلیف آن را مشخص کنند.

اجرت المثل در طلاق توافقی چگونه است؟

اجرت المثل یکی از حقوق زن در خانواده است که در ازای انجام یک‌سری امور منزل به خانم تعلق می‌گیرد. اجرت المثل فقط در طلاق یک‌طرفه از سمت آقا به خانم تعلق می‌گیرد و در طلاق به صورت توافقی به خانم تعلق نمی‌گیرد.

شما می‌توانید با مراجعه به مقاله اجرت المثل چیست، اطلاعات کاملی در این باره به دست آورید.

طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور

ایرانیان در هر کشوری که زندگی کنند احوال شخصیه آنها بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران پیش می‌رود. احوال شخصیه به مجموعه اموری گفته می‌شود که افراد بر آن اساس دارای حقوق شهروندی می‌شوند. به مجموعه ازدواج، طلاق، انحصار وراثت و وصیت احوال شخصیه گفته می‌شود.

بر این اساس ایرانیان در هر کشوری زندگی کنند و قصد طلاق داشته باشند باید بر اساس قوانین طلاق ایران پیش روند. ایرانیان خارج از کشور باید برای طلاق به یک وکیل در ایران، از طریق سامانه ثنا یا سامانه میخک وکالت دهند. در صورتی که وکیل مورد نظر متخصص باشد دیگر نیاز به حضور زوجین در ایران نیست.

سامانه میخک

سامانه میخک یا مدیریت یکپارچه خدمات کنسولگری برای انجام امور حقوقی ایرانیان خارج از کشور راه اندازی شده است. شما باید در این سامانه ثبت نام و اطلاعات خود را وارد کنید. سفارت کشور مورد نظر و نوع وکالت‌نامه را انتخاب کنید و اطلاعات وکیل مورد نظر را وارد کنید.

به کمک کد رهگیری که دریافت کردید باید از سفارت وقت احراز هویت حضوری یا اسکایپی دریافت کنید. بعد از احراز هویت و تائید مدارک وکیل مورد نظر می‌تواند وکالت‌نامه را از وزارت امور خارجه دریافت و بر اساس توافقات شما دادنامه طلاق را از دادگاه دریافت کند.

سامانه ثنا

راه دیگر وکالت دادن به وکیل ثبت نام در سامانه ثنا، ثبت و امضای قرارداد الکترونیکی است. بعد از وکالت دادن از این سامانه وکیل می‌تواند بدون حضور شما در ایران طلاق را انجام دهد. برای ثبت نام در سامانه ثنا ایرانیان خارج از کشور باید حتما فیلترشکن ایرانی نصب کنند و احراز هویت را انجام دهند.  

طلاق توافقی چقدر زمان می‌ برد؟

اگر شما قصد اقدام به طلاق بدون وکیل را داشته باشید حدود ۶ تا ۹ ماه زمان می‌برد تا رای طلاق را از دادگاه دریافت کنید. این زمان شامل توافق اولیه بین زوجین و شرکت در جلسات مشاوره و دادگاه می‌شود. اما اگر وکیل متخصص امور خانواده داشته باشید بین ۱۰ تا ۲۰ روز کاری طلاق آنها انجام و دادنامه طلاق بر اساس توافات زوجین صادر می‌شود.

بنابراین تعداد جلسات دادگاه طلاق با وجود وکیل متخصص بسیار کم‌تر خواهد بود. در ادامه توضیح می‌دهیم که برای طلاق توافقی به کجا باید مراجعه کرد؟ برای اطلاع از شرایط طلاق توافقی با وکیل متخصص طلاق یا جلسه مشاوره با وکیل، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

جلسات اجباری مشاوره

در صورتی که بدون وکیل برای طلاق اقدام کنید باید ابتدا در سایت تصمیم ثبت نام و جلسات مشاوره را شرکت کنید. این جلسات بسته به تشخیص مشاوره بین ۴ تا ۶ جلسه و حتی بیشتر متغیر هستند. در این جلسات مشاور تلاش می‌کند شما را به ادامه زندگی امیدوار کنید.

اگر امیدی به ادامه زندگی شما نداشته باشد گواهی عدم امکان سازش را صادر می‌کند که به کمک آن می‌توانید دادخواست طلاق را ثبت کنید. شرکت در جلسات مشاوره حدود ۳ تا ۵ ماه زمان می‌برد اما همان‌طور که گفتیم در صورتی که پرونده شما با دادنیک باشد نیازی به حضور در جلسات مشاوره نخواهید داشت.

گواهی عدم امکان سازش

گواهی عدم امکان سازش یکی از مهم‌ترین مدارکی است که برای صدور رای طلاق مورد نیاز است. این گواهی بعد  از شرکت در جلسات اجباری مشاوره و در صورت صلاح مشاور صادر می‌شود. این گواهی ثابت می‌کند که خانم و آقا امکان ادامه زندگی را ندارند.

طلاق توافقی چقدر زمان می‌ برد؟

نمونه گواهی عدم سازش

در خصوص دعوی زوجین خانم ………… و آقای ……….. به خواسته گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی) با عنایت به اوراق و محتویات پرونده از جمله کپی مصدق سند ازدواج که پیوست پرونده است اظهارات خواهان و سایر قرائن زوجیت دائم خواهان ها محرز و مسلم است.

زوجین پس از تقدیم دادخواست در جلسه دادگاه حاضر شده و خواسته را تکرار نمودند. دادگاه و مشاور خانواده مساعی خود را بای سازش و تشویق به ادامه زندگی مبذول داشته موثر واقع نشد و نامبردگان بر جدایی و طلاق و صدور گواهی عدم امکان سازش اصرار دارند و اظهار داشتند:

  • مهریه: زوج مهریه را کامل پرداخت کند.
  • نفقه: مدعی نمی باشد.
  • حضانت فرزند و ملاقات و نفقه آن: فرزند ندارند.
  • حق تجدیدنظرخواهی: اسقاط شده است.
  • عدم بارداری: گواهی وضعیت بارداری زمان اجرای صیغه طلاق ارایه می گردد.

نمونه دادخواست طلاق به صورت توافقی

خواهان: …………………… خوانده: …………………….. وکیل: ………………………… خواسته: ……………. دلایل و منضمات: ……………..

ریاست محترم دادگاه های خانواده تهران با سلام احتراما به استحضار می رساند که اینجانبان بر طبق سند نکاحیه شماره …..…… دفتر خانه ……… در عقد نکاح دائم یکدیگر می‌باشیم ولی به دلیل اختلافات فی ما بین از دادگاه تقاضای طلاق توافقی داریم و در این راستا از کل مهریه که …………. می باشد ………….. در قبال طلاق از جانب زوجه بذل می شود و زوج قبول بذل دارد ………….. باقی مانده به صورت ماهانه ………. سکه پرداخت می گردد.

فرزند مشترک دختر/پسر …….. ساله در حضانت ………… است و نفقه ایشان ماهانه ……………. برعهده زوج می باشد. جهیزیه زوجه تا قبل از اجرای صیغه طلاق مسترد خواهد شد. زوجین دیگر ادعایی نسبت به هم ندارند لذا صدور گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی) مورد استدعاست.

امضاء

نمونه توافق‌نامه طلاق به صورت توافقی

علت طلاق: ………………..

  • مهریه: مهریه زوجه به میزان …………… در قبال طلاق می‌نماید و زوج نیز قبول بذل می‌نماید و زوجه نیز حق رجوع از مابذل را از خود ساقط می‌نماید.
  • حضانت: در خصوص حضانت فرزند ………… ساله مشترک به نام ………….. توافق نمودند که حضانت فرزند به عهده …………. باشد ولی حق ملاقات فرزند، برای …………………محفوظ باشد و ……………. نیز متعهد می گردد هر هفته به میزان …………… از ساعت ………….. روز ………. تا ساعت ……………روز ………… فرزند را در محل ……………. در اختیار ………… قرار دهد و ………..  فرزند را در مکان مذکور تحویل گرفته و متعهد می‌گردد در همان مکان فرزندان را تحویل ………… دهد.
  • نفقه: فرزند مشترک ماهیانه مبلغ ………. ریال تعیین گردید که به عهده …………. می باشد. زوجه نسبت به نفقه حال، گذشته و آینده هیچ ادعایی ندارد.
  • جهیزیه: در خصوص جهیزیه زوجه هیچ گونه ادعایی ندارد.
  • اجرت المثل: زوجه هیچ ادعایی نسبت به اجرت المثل ندارد.

طلاق با داشتن حق طلاق

حق طلاق به صورت قانونی با آقا است ولی می‌تواند به همراه همسر به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه وکالت در طلاق را به همسر خود دهد. در این صورت خانم باید هم به جای خود و هم به جای همسر به وکیل وکالت دهد تا طلاق را انجام دهد. حق طلاق برای این‌که کافی باشد باید سه شرط زیر را دارا باشد:

  • بلاعزل باشد. (دارای تاریخ مشخص نباشد و خانم بتواند در هر زمان برای طلاق اقدام کند)
  • حق توکیل به غیر داشته باشد (که خانم بتواند به جای آقا به وکیل، وکالت دهد)
  • حق اسقاط در تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی داشته باشد (تا خانم بتواند بلافاصله بعد گرفتن رای طلاق به دفترخانه مراجعه کند)

گواهی بکارت در طلاق توافقی

در طلاق توافقی در صورتی که خانم دوشیزه باشد ( داشتن پرده بکارت) و قرار بر پرداخت مهریه به خانم باشد، باید یک جلسه به پزشکی قانونی مراجعه کند تا گواهی بکارت را از پزشکی قانونی دریافت کند. در غیر این صورت نیاز به ارائه این گواهی نیست.

در هنگام طلاق در صورت باکره بودن خانم نصف مهریه به وی تعلق می گیرد و در سند ازدواج نیز درج می شود.

آزمایش عدم بارداری در طلاق چگونه است؟

طلاق از هر نوعی که باشد خانم باید آزمایش عدم بارداری را به رویت قاضی و سردفتر برساند. آزمایش عدم بارداری که به رویت دفترخانه می‌رسد تا یک ماه اعتبار دارد و آزمایشی که به رویت قاضی می‌رسد تا یک هفته اعتبار دارد.

معمولا این آزمایش را باید در آزمایشگاه خود دادگاه انجام داد. اما ممکن است بعضی از شعب نتیجه دیگر آزمایشگاه‌ها را نیز قبول کنند. در صورتی که خانم باکره یا یائسه باشد نیاز به این آزمایش نیست.

طلاق توافقی خانم باردار

شاید برای شما هم سوال باشد که چرا خانم باید آزمایش عدم بارداری بدهد؟ اگر خانم باردار باشد طلاق ثبت می‌شود؟ بهتر است بدانید که در صورت بارداری خانم هم امکان ثبت طلاق وجود دارد و فقط در صورتی که خانم باردار باشد، باید تکلیف حضانت فرزند مشخص شود. یعنی تا زمان مشخص شدن جنسیت فرزند در شکم مادر باید صبر کنند و تکلیف حضانت را مشخص کنند و بعد طلاق بگیرند.

خانم یائسه

خانمی که در سن یائسگی باشد دیگر عادت ماهانه نمی‌شود و امکان بارداری ندارد. طلاق خانم یائسه هیچ فرقی با دیگر طلا‌ق‌ها ندارد ولی دیگر نیاز به آزمایش عدم بارداری برای خانم یائسه در طلاق وجود ندارد. معمولا این سن از ۴۵ تا ۵۵ سالگی برای خانم‌ها شروع می‌شود.

نفقه فرزندان در طلاق به صورت توافقی

حضانت و ولایت فرزند دو موضوع جدا از هم هستند. فرقی نمی‌کند حضانت فرزند با پدر یا مادر باشد و در هر صورت ولایت (سرپرستی) فرزند با پدر و در نبود پدر با جد پدر است. فردی که ولایت را بر عهده دارد باید نفقه فرزند (هزینه گذران زندگی، خوراک، پوشاک و هزینه درمان) را پرداخت کند.

به صورت قانونی نفقه فرزند با پدر است. مگر در شرایطی که خانم و آقا در طلاق توافقی سر موضوع دیگر به توافق برسند که در این صورت باید آن را به رویت دادگاه رسانده و توافق را مکتوب کنند.

طلاق به صورت توافقی در دوران عقد

منظور از دوره عقد زمانی است که صیغه عقد بین خانم و آقا جاری شده ولی در یک منزل زندگی نمی‌کنند. طلاق توافقی در دوران عقد یکی از انواع طلاق است و مراحل آن تفاوتی با طلاق توافقی بعد از ازدواج ندارد. تنها تفاوت آن در پرداخت مهریه است. زمانی که خانم قصد دریافت مهریه خود را داشته باشد و دوشیزه باشد تا نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد.

هزینه طلاق توافقی چقدر است؟

برای طلاق توافقی هزینه موارد زیر باید پرداخت شود:

  • هزینه ثبت دادخواست
  • هزینه مشاوره خانواده
  • هزینه آزمایش بارداری
  • هزینه طلاق در محضر

برای کسب اطلاعات بیش‌تر در این باره پیشنهاد می‌کنیم مقاله هزینه طلاق توافقی را مطالعه کنید.

جمع بندی

همان‌طور که توضیح دادیم طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که خانم و آقا برای جدایی باهم توافق دارند. مراحل طلاق توافقی در صورتی که وکیل نداشته باشید، حدود ۶ الی ۹ ماه به طول می‌انجامد. اما در صورتی که پرونده طلاق توافقی شما با موسسه حقوقی دادنیک باشد، بدون نیاز به حضور شما در هیچ مرحله‌ای و در حدود ۱۰ الی ۲۰ روز کاری انجام می‌شود.
در صورتی که درباره هریک از مراحل و شرایط طلاق به صورت توافقی به راهنمایی نیاز دارید، کارشناسان حقوقی دادنیک شما را راهنمایی خواهند کرد.

سوالات متداول

برای طلاق توافقی حتما باید وکیل داشته باشیم؟

خیر؛ داشتن وکیل برای درخواست طلاق توافقی الزامی نیست؛ اما با داشتن وکیل طلاق توافقی روند پرونده با سرعت بیش‌تری طی شده و نیازی به حضور هیچ زوجین در هیچ یک از مراحل طلاق نیست.

طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟

می توان گفت این موضوع بستگی به این دارد که شما وکیل داشته باشید یا نه! اگر بدون وکیل طلاق سعی کنید مراحل طلاق توافقی را طی کنید ۶ الی ۹ ماه زمان می‌برد اما اگر موسسه حقوقی دادنیک وکالت شما را به عهده داشته باشد، در مدت ۱۵ الی ۳۰ روز کاری طلاق انجام می‌شود.

تکلیف مهریه در طلاق توافقی چیست؟

یکی از شروط زوجین توافق روی مسائلی مانند مهریه است. خانم می‌تواند به صورت توافقی مهریه خود را کامل ببخشد، بخشی از آن را ببخشد یا مهریه را بگیرد.

دادنیک چیست؟

دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌دهد.

آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟

بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، می‌توانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتس‌اپ دادنیک پیام دهید.

چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟

وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا می‌باشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت می‌شود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل می‌باشد.

۴.۹/۵ - (۱۱۷ امتیاز)
تیم تحریریه دادنیک

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های امور حقوقی خانواده، انحصار وراثت، امور وکالتی و کنسولی ایرانیان داخل و خارج از کشور منتشر می‌نماید. برای کسب اطلاعات بیش‌تر و مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان حقوقی دادنیک در تماس باشید.

126 دیدگاه برای “طلاق توافقی چیست؟

    • koohiwork گفته:

      در صورت مفقود شدن سند ازدواج در طلاق توافقی امکان تهیه رونوشت سند ازدواج از دفاتر اسناد رسمی وجود داره

    • koohiwork گفته:

      وقت بخیر
      در طلاق توافقی با توجه به باکره بودن نیازی به آزمایش عدم بارداری نیست

  1. حمیدرضا احمدپور گفته:

    من در کشور کانادا رندگی میکنم و همسرم در ایران هستن. من باید به همسرم برای طلاق توافقی وکالت بدم یا وکیل؟

    • koohiwork گفته:

      وقت بخیر
      با توجه به این که در خارج از کشور زندگی میکنید بهتر است به صورت مستقیم به وکیل طلاق توافقی وکالت بدید تا کار در مدت زمان کمتری انجام بشه

  2. محمد رضا گفته:

    سلام
    من یک سال و نیم هست از خانم سابقم طلاق توافقی گرفتم.
    در حکم طلاق حضانت دختر ۷ ساله و پسر ۴ ساله من با خانم هست.
    الان ۱۴ ماه هست که از بچه‌ها م بی خبر هستم.یک دادخواست ملاقات دادم و ایشون ۳ روز بعد از ابلاغ رای رو دو بار مشاهده کرده ولی بعد از دو ماه و صدور اجرائیه وکیل خانم واخواهی داد که خانم ثبت ثنای خودش رو از روی جهل عوض نکرده و به یک قولنامه باطل شده در شهرستان استناد کرد که خانم شهرستان سکونت داره،اقاله اون خونه رو که ۴ ماه قبل از دادخواست ملاقات باطل شده رو روی پرونده گذاشتم و بدوی دوباره به سود من رای داد،دوباره وکیل خانم به همون سند باطل شده استناد کرد و ثبت ثنا خانم هم به آدرس شهرستان تغییر کرد.
    یک سال از صدور رأی اول تا حالا گذشته و اون آدرس ثبت ثنا خانم هم به خاطر شکواییه کیفری ممانعت از حق ملاقات توسط کلانتری محل صورت جلسه شد که وجود نداره.حالا دخترم رو همون شهرستان ثبت نام کرده دبستان ولی هنوز آدرس صحیحی ارائه نکرده ولی وکیل خانم با صحبت های بدون سند ذهن قاضی رو مسموم کرده تا جایی که لوایح و مستندات قضایی و کلانتری رو در پرونده مطالعه نمی کنه.الان پرونده دادگاه تجدیدنظر هست.
    اما حالا متوجه شدم که خانم ازدواج مجدد کرده و بچه دار هم شده،کد ملی و تاریخ ها و همه موارد رو هم تونستم پیدا کنم،حالا با توجه به اینکه طبق همه مدارک ضابطین و مقامات قضایی این خانم مانع حق ملاقات شده و برای ممانعت از حق ملاقات کیفر خواست هم صادر شده،میتونم به قاضی تجدیدنظر بگم از ثبت اسناد یک استعلام بگیره و جواب رو بهش بدم و به ماده ۴۱ خانواده و ۱۱۷۰ استناد کنه برای سلب حضانت،باتوجه به اینکه دادخواست در حال بررسی برای ملاقات هست؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      سوالتون اصلا واضح نیست. در صورتی که به راهنمایی نیاز دارید لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک تماس بگیرید.

  3. راحله گفته:

    من میخوام وکیل طلاق توافقی اقدام کنه. خودم وقتشو ندارم. نمی رسم اصلا. نه من و نه همسرم. چه خوب که شما انجام میدین

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      بله در صورتی که تمایل داشته باشید تمام مراحل رو میتونید به وکلای دادنیک بسپرید.

  4. مینا گفته:

    سلام ،من میخواهم در ازای یکمی از مهریه ،طلاق بگیرم میشه راهنمایی کنید ؟دقیقا باید چکاری کنم ؟شوهرم طلاق توافقی رو قبول نمیکنه ؟؟ممنون

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      در صورتی که طلاق توافقی بگیرید میزانی که برای بخشش مهریه باهم توافق می کنید را باید در توافقنامه وکالت ذکر بشه.
      برای طلاق از طرف خانم نیز باید یکی از شروط 12 گانه را شامل شوند تا بتوانید برای طلاق اقدام کنید.
      برای راهنمایی بیشتر لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

  5. bita گفته:

    سلام ، من در دوران عقد به علت اینکه شوهرم حاضر به طلاق توافقی نشد ، مهریه ام رو اجرا گزاشتم ، اموال شوهرم همه به نام مادرش هس و حتا دستگاه کارتخوان مغازش هم به حساب مادرش وصل است ، اگه حاضر به طلاق من نشد من چگونه میتوانم از حق حبس استفاده کنم که قبل از گرفتن مهریه تمکین نکنم با توجه به اینکه شرایط پرداخت مهریه هم را ندارد؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      در صورتی که دوشیزه باشید می توانید تمکین نکنید.

  6. بی نام گفته:

    سلام وقتتون بخیر
    حدود دوماه هست که عقد کرده ام
    امکان گرفتن طلاق توافقی وجود داره؟!

  7. ایرج گفته:

    من و همسرم میخوایم توافقی طلاق بگیریم.ولی او راضی نیست وکیل بگیره.من به تنهایی وکیل بگیرم کمکی میکنه؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      اگر منظورتان این است که روند طلاق سریع تر پیگیری می شود، بله در صورتی که شما وکیل بگیرید طلاق با سرعت بیشتری پیگیری می شود.

  8. آقای احمدی گفته:

    باسلام؛
    بنده سال ۸۹ از همسرم توافقی جداشدم و ماهی ۲۵۰ هزار تومن مهریه تعیین شده بود، همه رو هم تا الان سروقت پرداخت کردم..
    حالا الان خانم ناراضی هستن و تقاضا دارن بیشتر بشه
    میتونن اقدامی کنن؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      از طریق قاضی شرایط بررسی می شود و در صورتی که اثبات شود بله ممکن است افزایش پیدا کند.

  9. میترا گفته:

    ببخشید من و همسرم داریم توافقی جدا میشیم. آقا قبول کردن قسط خونه منو بدن، من کجا برم رسمی ثبتش کنم بعدا نزنه زیرش؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      یک اقرار نامه در دفترخانه ثبت اسناد باید از ایشان بگیرید.

  10. سارا گفته:

    خداقوت، منم میخوام توافقی جداشم فقط یک سوال میشه جای مهریم حضانت بچمو بگیرم؟؟؟؟؟ خودشم راضیه

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      برای طلاق توافقی همه چیز به توافق طرفین بستگی دارد.

  11. طاهره رستمی گفته:

    بنده سه ماهه قهر کردم خونه پدرم هستم الان میخوایم توافقی جداشیم . این آقا میتونه بخاطر این سه ماه نفقه منو نده؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      در صورتی که عدم تمکین اثبات بشه میتونن پرداخت نکنن.

  12. دانیال گفته:

    برای طلاق توافقی نوشته بودین جلسه مشاوره داره نمیشه تاییدیه‌اش رو از یه مرکز دیگه بگیریم که کارها زودتر انجام بشه؟!!!! یا باید بریم همونجا که خودشون میگن

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      داخل سامانه تصمیم هر مرکزی رو انتخاب کنید همونجا باید تشریف ببرید.

  13. Sahel گفته:

    من همیشه مطالب سایتتون رو دنباال میکنم
    خسته نباشین واقعا مطالبتون از همه سایتا بهتر و کاملتره 🙂

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      نظر لطف شماست، خوشحالیم که مارو همراهی می کنید 🙂

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      از طریق تماس، تلگرام و واتساپ می توانید با مشاوریان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

  14. شیما پناهی گفته:

    من یسال پیش درخواست طلاق توافقی دادم . مشاوره هارو رفتیم و عدم سازش رو هم گرفتیم ولی دادگاه نرفتیم.
    الان یسال گذشته ، مدارک قبلیم هنوز اعتبار دارن یا باید همه رو از اول بگیرم؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      خیر اعتبار ندارند. برای طلاق توافقی باید مجدد اقدام کنید. برای راهنمایی بیشتر لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

  15. مهدی گفته:

    زوجه لزوما باید در طلاق توافقی وکیل بگیره؟ لازمه زوج هم بگیره؟
    هزینه وکالت با کی هستش؟؟؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      خیر برای طلاق توافقی داشتن وکیل الزامی نیست اما با داشتن وکیل مراحل طلاق توافقی بسیار سریع تر انجام می شود.
      هزینه وکالت نیز می تواند به صورت توافقی بین زوجین و یا یکی از طرفین پرداخت کنید.

  16. سعید جعفری گفته:

    طلاق توافقی گرفتم از خانمم. حضانت رو به من داده آیا پس از ابلاغ حکم میتواند برای حضانت شکایت یا اقدامی کند؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      در صورتی که داخل توافقنامه طلاق توافقی حضانت فرزندان ذکر شده باشد، خیر نمی توانند شکایت کنند.

  17. Elahe گفته:

    سلام خسته نباشید.
    من و همسرم اقدام به طلاق توافقی کردیم و من حضانت پسر 21 ماهه‌ام رو جای مهریه برمیدارم.
    میشه بفرمایین پدر بچم حق ملاقات قانونیش چطوریه؟
    چون من و پسرم در یک شهر هستیم و پدر بچم در شهر دیگه. ایشون میتونه پسر من رو ببره شهر خودش مثلا؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      زمان و مکان ملاقات با فرزند را دادگاه مشخص می کند اما خیر، ایشان نمی توانند برای ملاقات فرزند را با خود ببرند.

  18. زهرا موسوی گفته:

    سلام من و شوهرم میخواهیم طلاق توافقی بگیریم.
    میخواستم بدونم در طلاق توافقی مهریه بهم تعلق میگیره؟ می‌تونم کامل بگیرم؟ چه کاری باید انجام دهم؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      بله در طلاق توافقی همه چیز به توافق بین زوجین مربوط می شود. شما می توانید مهریه را کامل دریافت کنید و یا بخشی از آن یا کل مهریه را ببخشید.

  19. ابوالفضل گفته:

    سلام و عرض ادب.
    بنده از کاربران سایت شما هستم.
    خواستم بابت پاسخگو بودن همیشگیتون و اطلاعات خوبی که میزارید تشکر کنم خداقوت.

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      نظر لطف شماست 🙂 خوشحالیم که تونسیتم کمک کنیم

  20. hana گفته:

    سلام خسته نباشین
    من یه پسره نه ماهه دارم میخوام از همسرم جدابشم تکلیف بچم چی میشه میتونم نگهش دارم و سرپرستیشو بگیرم یا دادگاه نمیزاره؟

  21. سمانه ایزدپناه گفته:

    چطوری هم طلاق توافقی بگیرم هم مهریمو؟ دوران عقد هستیم تعلق میگیره؟؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      بله مهریه به شما تعلق می گیرد. برای طلاق توافقی هم مواردی مانند مهریه به توافق شما با آقا مربوط می شود.

  22. مسعود گفته:

    سلام همسرم میخواد بجای مهریه حضانت بچه رو بهش بدم؟ امکانش هست؟
    شرایط مهریه دادن رو هم ندارم

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      در صورتی که طلاق شما به صورت توافقی باشد بله می توانید

  23. شقایق آزادی گفته:

    سلام خسته نباشید.
    در طلاق توافقی مهریه رو میتونم کامل دریافت کنم؟ دوماهه عقد کردیم.

  24. Vida alipor گفته:

    سلام
    همسر من بدون اطلاع و رضایت من ازدواج مجدد کرده… الان حق طلاق به من تعلق می‌گیره درسته؟
    شما چه پیشنهادی دارین چه اقدامی کنم بهتره؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      خیر حق طلاق به شما تعلق نمی گیرد ولی می توانید برای طلاق یک طرفه اقدام کنید.

  25. نورا حسینی گفته:

    درود!
    من از همسرم بابت طلاق توافقی وکالت گرفتم الان چه اقدامی باید انجام بدم؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

  26. شیرین قهرمانی گفته:

    سلام وقت بخیر
    خانم بارداری هستم که قصد جدایی(طلاق توافقی) دارم .
    جنسیت بچه هنوز مشخص نشده میتونم اقدامی کنم ؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      خیر، در صورتی که باردار باشید، دادگاه رای طلاق صادر نمی کند.

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      در صورتی که موکیلن دادنیک وکالت شما را در طلاق توافقی به عهده داشته باشند ظرف مدت 10 الی 20 روز طلاق توافقی انجام می شود.

      • Avatar photo
        تیم تحریریه دادنیک گفته:

        سلام، وقت شما بخیر
        در صورتی که دوشیزه باشید و ادعا داشته باشید که باکره هستید، بله نیاز است.

  27. مهرناز گفته:

    سلام
    من و همسرم یک سال و نیمه عقدیم ولی خونه خودمون نرفتیم هنوز.
    نفقه و مهریه به من تعلق میگیره؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      بله از زمانی که صیغه عقد خوانده شود مهریه و نفقه به خانم تعلق می گیرد.

  28. مریم احمدی گفته:

    خسته نباشید
    میتونیم حضانت بچه رو به دادگاه بسپاریم؟
    یا باید خودمون توافق کنیم؟

  29. زهرا توحیدلو گفته:

    سلام ما جلسات مشاوره رو چندماه پیش گذروندیم میتونیم نتیجه همونو ببریم یا باید از اول انجام بشه؟

  30. اعظم بیرامی گفته:

    باسلام
    من دوسال پیش از همسرم توافقی جداشدم
    توافقاتی کرده بودیم که الان بعضیاشو انجام نداده من باید چه اقدامی کنم؟ آیا شما میتونید کمکی کنید؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      می توانید الزام رای توافقات طلاق توافقی را از دادگاه بخواهید.

  31. خانم رحمانی گفته:

    سلام
    ببخشید درسته که برای مهریه بیشتر از ۱۱۰ سکه پرداخت نمیشه؟
    اگر ثابت کنم طرفم توان مالیشو داره چطور؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      در صورتی که توان مالی داشته باشند به طور کامل پرداخت می شود و در صورتی که توان مالی نداشته باشند بیش از 110 سکه به صورت قسطی پرداخت می شود.

  32. سمیرا گفته:

    خسته نباشید
    همسرم میتونه وکالت بده تا بدون حضورش صیغه طلاقمون جاری شه؟
    وکالت بلاعزل باید بدن؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت بخیر
      بله در صورتی که وکالت در طلاق داشته باشید بدون حضور ایشان صیغه طلاق جاری می شود.

  33. آیدا نوروزی گفته:

    ببخشید من و همسرم گواهی عدم سازش رو گرفتیم و به دادگاهم دادیم.
    ولی ایشون پشیمون شده و میگه نمیاد، اگه ایشون در ادامه همکاری نکنه و دفترخونه طلاق نیاد یا مدارک لازم رو نیاره تکلیف من چی میشه؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      طلاق توافقی با توافق زوجین برای جدایی انجام می شود و در صورتی که ایشان راضی نباشند باید برای طلاق یک طرفه اقدام کنید.

  34. خانم اسماعیلی گفته:

    برای طلاق توافقی باید دلیل محکمه پسندی داشته باشیم یا نه مهم نیستش!؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      برای طلاق توافقی مهم ترین شرط توافق زوجین به جدایی و عدم سازش هست.

  35. صبا ترابی گفته:

    سلام روزتون بخیر.
    مهریه من ۳۰۰ سکه هست میخواستم ازتون بپرسم دادگاه فقط ۱۱۰ تاش رو میپذیره؟
    در چه شرایطی میتونم کل مهریمو بگیرم!؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      تمام مهریه به شما تعلق می گیرد. در صورتی که مرد توان مالی پرداخت نداشته باشد به صورت قسطی در نظر گرفته می شود.

  36. تینا گفته:

    درود، همسر من دوساله فوت شده.‌.
    آیا میتونم مهریمو اجرا بزارم؟ کی باید بپردازه در این صورت؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      مهریه شما از ارث به جای مانده از همسر پرداخت می شود.

  37. میلاد زارعی گفته:

    سلام
    من و همسرم مایل هستیم طلاق توافقی بگیریم.
    هنوز سر مسائل مهریه و فرزند و.. باهم توافق نکردیم..
    ممکنه یک جلسه حضوری با وکلای شما داشته باشیم و همونجا توافقات انجام و ثبت بشه؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      بله
      برای راهنمایی بیشتر و تنظیم جلسه با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

  38. حمیده طاهری گفته:

    داخل مقاله نوشتین ایرانیان خارج از کشور میتونن آنلاین به وکلا وکالت بدن ‌..
    من ایران هستم ولی شرایط حضور در موسسه شمارو ندارم میتونم آنلاین به شما وکالت بدم کارامو پیش ببرین ؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقتتون بخیر
      بله داخل ایران هم میتونید به صورت آنلاین با ما در ارتباط باشید.
      در صورت تمایل شما صفر تا صد کارهای طلاق توافقی بدون نیاز به حضور شما در هیچکدام از مراحل انجام می شود.

  39. Fateme_1374 گفته:

    درود
    من دوماه پیش کارهای طلاقم رو به تیم شما سپردم و خداروشکر کمتر از یکماه بدون حضور من و همسر سابقم همه‌ مراحل انجام شد 🙂
    ازتون ممنونم..

  40. پریسا گفته:

    ببخشید برای جداسازی یارانه از حساب همسر بعد طلاق میشه اقدام کرد ؟
    کجا باید برم؟

  41. هانیه بشیری گفته:

    میشه در زمان عقد شرط گذاشت که در هنگام جدایی اموال نصف_نصف تقسیم بشه!؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت شما بخیر
      بله می توان شرط تنصیف اموال را اجرا کرد.

  42. زهرا تیموریان گفته:

    همسرم یک هفتس من و دخترمو از خونه انداخته بیرون میشه بگین چه اقدامی میتونم بکنم در این باره؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت شما بخیر
      می توانید از همسرتان شکایت کنید بابت این موضوع و یا برای طلاق اقدام نمایید.

  43. Bita گفته:

    سلام روزتون بخیر
    من و همسر سابقم از تیم دادنیک جهت طلاق توافقی کمک گرفتیم و خداروشکر همه چیز به سرعت و راحتی هردوی ما به پایان رسید تشکر از شما تیم دوست داشتنی دادنیک

  44. سیما گفته:

    سلام وعرض ادب من میتونم باوکالتنامه بدون شرکت درمشاوره طلاق بگیرم امکانش هست وهیچ ادعای نسبت به مهریه ونفقه ندارم،ممنونم ازشما

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت شما بخیر
      در صورتی که پرونده شما با وکلای دادنیک باشد نیازی به حضور شما در هیچ مرحله ای نیست و صفر تا صد مراحل توسط موسسه دادنیک برای شما انجام می شود.
      برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

  45. خانم حبیبی گفته:

    سلام روزتون بخیر ببخشید هزینه وکیل برای طلاق توافقی در شهرستان چقدر هست ممنون میشم راهنمایی کنید

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت شما بخیر
      لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

  46. نازنین گفته:

    سلام
    میخواستم بپرسم اگر وکیل بگیرم نیازی به جلسات مشاوره نیستش؟
    چون می‌خوام هرچه سریع طلاق بگیرم تموم بشه

  47. بهروز گفته:

    سلام
    وقت به خیر
    من و همسرم تصمیم به جدایی گرفتیم میخواستم بدونم کلا این فرآیند چقدر خرج و مخارجش خواهد بود اینم اضافه کنم اگه بخوام در سرعت بالایی انجام بشه؟

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت شما بخیر
      در صورتی که میخواهید طلاقتان سریع انجام شود پیشنهاد می کنیم وکیل داشته باشید.
      در صورتی که دادنیک پرونده شما را به عهده داشته باشد ظرف مدت 10 الی 15 روز طلاق توافقی انجام می شود.

    • Avatar photo
      تیم تحریریه دادنیک گفته:

      سلام، وقت شما بخیر
      لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

  48. فرهودی گفته:

    طلاق توافقی بهتر از روش های دیگر طلاق هستش. مرسی بابت مطالب مفیدتون. کمتر سایتی رو دیده بودم انقدر کامل توضیح بده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان طلاق توافقی:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

برای مشاوره رایگان انحصار وراثت:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)