- وکالت طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون حضور زوجین در هیچ مرحلهای
- حدود 20 الی 60 روز کاری
- جلسه آنلاین یا تلفنی با وکیل طلاق
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادنیک در ارتباط باشید
حکم طلاق توافقی هنگامی صادر میشود که دادگاه درخواست مشترک و توافقی زوجین را برای جدایی دریافت کرده باشد. اگر بعد بررسی حقوق مادی و معنوی زن و مرد، مشکلی در دادخواست نبود، آن را مورد تأیید قرار میدهد.
اما گاهی ممکن است زوجین با پشیمانی از طلاق توافقی مردد شوند و این سؤال برای بسیاری از آنها شکل گیرد که آیا در صورت پشیمان شدن از طلاق توافقی، امکان رجوع وجود دارد یا نه؟
در ادامه این مقاله از مؤسسه حقوقی دادنیک به این سؤال پاسخ خواهیم داد. در ضمن برای کسب اطلاعات کامل میتوانید از راهنمایی وکیل طلاق توافقی یا مشاوران حقوقی این مؤسسه بهرهمند شوید.
فیلد های "*" اجباری هستند
پشیمانی از طلاق توافقی از سوی زن
از آنجایی که درخواست طلاق توافقی زن و مرد ثبت میشود و زوجین در مورد حقوق مادی مانند مهریه و نفقه و حقوق معنوی مانند حضانت فرزندان به توافق میرسند، فرض بر این است که اثر پشیمانی از طلاق توافقی در زندگی زوج و زوجه مشاهده نشود.
اما موضوع آن است که تأثیرات طلاق فارغ از نوع آن در زندگی اجتماعی زن، مرد و فرزندان آنها غیرقابل انکار است. در حالی که بعد عاطفی و احساسی مشکلات برای زن عموماً پررنگ تر از این مشکلات برای مرد است.
اگر از بعد حقوقی نیز نگاه کنیم، در انواع طلاق، امکان رجوع از سوی مرد وجود دارد. در این حالت مرد میتواند حتی بدون حضور زن به دفاتر اسناد رسمی رفته و حکم طلاق توافقی را به ثبت برساند. با جاری شدن حکم طلاق دیگر پشیمانی از طلاق توافقی از سوی زن بی اثر است.
پشیمانی از طلاق توافقی از سوی مرد
طبق ماده 33 قانون حمایت از خانواده مدت زمان اعتبار حکم طلاق 6 ماه پس از تاریخ ابلاغ رأی فرجامی و یا انقضای مهلت فرجام خواهی است. طبق ماده 34 قانون حمایت از خانواده مدت اعتبار گواهی عدم سازش که برای جاری شدن حکم طلاق در دفاتر اسناد رسمی ضرورت دارد، 3 ماه است.
از طرفی این احتمال وجود دارد که مرد هم بعد از صدور حکم طلاق اظهار پشیمانی کند. اگر مرد به زن وکالت بلاعزل نداده باشد، میتواند در مدت زمانی که حکم اعتبار دارد، در دفتر ثبت اسناد رسمی حاضر نشود. با اتمام مدت زمان اعتبار حکم طلاق، پشیمانی از طلاق فرصتی برای برنامه جدید زندگی مجدد زوجین خواهد بود.
- دادنیک تاک
در این اپیزود از دادنیک تاک با دکتر نعیمی، وکیل پایه یک دادگستری، به طور مفصل در مورد طلاق توافقی و حق طلاق صحبت کردهایم.
پشیمانی از طلاق قبل از صدور رأی
دادخواست طلاق توافقی در صورتی در دادگاه بررسی میشود که زوجین هر دو از این دادخواست راضی باشند. اگر پیش از صدور رأی زن یا مرد یا هر دو ابراز پشیمانی از طلاق توافقی خود را به اطلاع دادگاه برسانند، بررسی دادخواست طلاق منتفی خواهد شد. در این حالت میتوانند تصمیم به زندگی مشترک دوباره بگیرند، بدون اینکه نیاز به کارهای حقوقی باشد.
پشیمانی از طلاق توافقی و رجوع
همانطور که اشاره کردیم، این امکان وجود دارد که پشیمانی از طلاق توافقی به جاری شدن حکم منجر نشود. اما باید این نکته را در خاطر داشته باشید که طلاق توافقی از نوع مبارات خواهد بود که هر دو طرف از ادامه زندگی با هم کراهت دارند.
در این مطلب توضیح دادیم که آیا پشیمانی از طلاق توافقی میتواند در رجوع نقشی داشته باشد یا نه. شما میتوانید برای کسب اطلاعات کامل از مشاوره تلفنی رایگان یا مشاوره واتساپی رایگان مؤسسه حقوقی دادنیک استفاده کرده و اطلاعات کافی به دست آورید.
سؤالات متداول
آیا امکان رجوع زن بعد از پشیمانی از طلاق توافقی وجود دارد؟
بله. اگر زن وکالت بلاعزل داشته باشد میتواند مانع از ثبت حکم طلاق توافقی شده و درخواست خود را برای رجوع به زندگی مشترک ثبت کند.
آیا امکان رجوع بعد از جاری شدن طلاق توافقی وجود دارد؟
خیر. طلاق توافقی نوعی طلاق مبارات به حساب میآید که آن هم یکی از انواع طلاق بائن است. بنابراین در مدت زمان عده اجازه رجوع وجود ندارد. اگر حکم طلاق جاری شود، باید مدت زمان عده بگذرد. سپس فرآیند عقد رسمی صورت گیرد تا مرد و زن مجدداً زندگی مشترک خود را آغاز کنند.
دادنیک چیست؟
دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه میدهد.
آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟
بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، میتوانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتساپ یا تلگرام دادنیک پیام دهید.
چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟
وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا میباشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت میشود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل میباشد.
این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینههای مختلف منتشر مینماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص میتوانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.
2 پاسخ
کسی هست بعد طلاق حالا توافقی یا هر چیزی پشیمون شه؟؟؟؟ من که ندیدم
خیلی کم پیش میاد
کسایی که تصمیم گرفتن بگذرن از خیلی چیزا مثل مهریه و برن تا طلاق توافقی پشیمون شن ازش.