- وکالت طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون حضور زوجین در هیچ مرحلهای
- حدود 20 الی 60 روز کاری
- جلسه آنلاین یا تلفنی با وکیل طلاق
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادنیک در ارتباط باشید
در پاسخ به این سوال که طلاق توافقی چقدر طول میکشد باید گفت که مدت زمان طلاق توافقی بستگی به موارد مختلفی از جمله شهر محل زندگی، دادگاه و شعبه رسیدگی و داشتن و یا نداشتن وکیل دارد.
به طور کلی طلاق توافقی بر خلاف سالیان گذشته در مدت زمان طولانیتری انجام میشود و مراحل طلاق توافقی نسبت به گذشته بیشتر شده است، از این جهت بسیاری از متقاضیان طلاق توافقی، اقدام به گرفتن وکیل طلاق توافقی میکنند تا طلاق توافقی بدون حضور زوجین انجام شود.
طلاق توافقی چند روز طول میکشد؟ اگر وکیل متخصص نداشته باشید با احتساب جلسات مشاوره بهزیستی (سامانه تصمیم) و انتظار برای صدور گواهی امکان سازش و جلسات دادگاه، بین ۴ تا ۹ ماه به طول خواهد کشید.
در صورتی که وکلای متخصص طلاق توافقی دادنیک وکیل شما باشند مراحل طلاق توافقی در مدت زمان بسیار کوتاهی و بدون حضور شما انجام میشود. برای اطلاعات بیشتر در مورد اینکه طلاق توافقی چقدر زمان میبرد با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.
فیلد های "*" اجباری هستند
مدت زمان طلاق توافقی به چه عواملی بستگی دارد؟
برای اینکه بفهمید طلاق توافقی چقدر طول میکشد باید به مسائل مختلفی توجه کنید. برای مثال تاریخی که شما دادخواست طلاق توافقی خود را ثبت میکنید نیز در مدت زمان اجرای این حکم موثر است. مسئله دیگری که در زمان این انوع طلاق تاثیر گذار است مربوط به سختگیری شعب و دادگاه منتخب خواهد بود. برخی از شعب با بررسی سریع مدارک، حکم طلاق توافقی را به مرحله اجرا درمیآورند.
در حالی که برخی دیگر از دادگاهها سختگیر هستند و سعی دارند زن و شوهر را به زندگی زناشویی برگردانند. در ادامه به 3 مورد از مهمترین مسائلی که در مدت زمان طلاق توافقی تاثیرگذار است اشاره میکنیم:
جلسات مشاوره
به منظور ثبت طلاق توافقی زوجین باید بین 3 تا 8 جلسه مشاوره اجباری شرکت کنند. جلسات مشاوره یکی از عوامل مهمی است که باعث طولانیتر شدن روند طلاق توافقی میشود.
توافقات طلاق توافقی
طی طلاق توافقی خانم و آقا بر سر مسائلی همانند بخشیدن مهریه یا حتی نحوه دریافت مهریه به توافق میرسند. در صورتی که این توافقات مشخص شود و خیلی راحت به مرحله اجرا در بیاید، طلاق توافقی سریعتر انجام میشود. اما اگر این توافقات نیاز به بررسی و ثبت در دادگاه داشته باشند، به طور حتم به زمان بیشتری نیاز است.
وکیل طلاق توافقی
پیش از این نیز گفتیم اگر برای طلاق توافقی خود وکیل خبرهای انتخاب کنید، این وکیل روند و مراحل جدایی شما را پیش میگیرد و خیلی سریع به نتیجه مطلوب دست پیدا میکنید. در واقع با حضور وکیل طلاق توافقی لازم نیست زوجین در جلسات دادگاه و مشاوره اجباری شرکت کنند. پس روند طلاق آنها سریعتر به نتیجه میرسد.
مراحل طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟
برای اینکه بفهمید طلاق توافقی چقدر طول میکشد باید با مراحل آن آشنا شوید. طلاق توافقی طی چند مرحله انجام میشود. در صورتی که برای طلاق توافقی خود وکیلی استخدام کنید، مراحل این نوع جدایی سریعتر و کمتر خواهد بود. در ادامه این مراحل را به طور خلاصه نام میبریم:
- ثبتنام در سامانه تصمیم
- اخذ نوبت از سامانه نوبتدهی مشاوره
- مراجعه به مراکز مشاوره خانواده
- دریافت گواهی عدم سازش
- ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
- توافق بر سر مسائلی همانند حضانت فرزند، مهریه، و نفقه
- مشخص شدن زمان جلسه دادرسی
- شرکت در جلسات رسیدگی به پرونده
- اعلام صورت جلسه مربوط به توافقات زوجین
- دریافت گواهی عدم بارداری زوجه از مرکز پزشک قانونی معتبر
- ارائه گواهی عدم بارداری به دادگاه
- صدور حکم طلاق توافقی توسط دادگاه
- ارائه حکم طلاق توافقی به دفترخانه رسمی طی 3 ماه
- اجرای صیغه طلاق توافقی با حضور 2 شاهد در دفترخانه
- دادنیک تاک
در این اپیزود از دادنیک تاک با دکتر نعیمی، وکیل پایه یک دادگستری، به طور مفصل در مورد طلاق توافقی و حق طلاق صحبت کردهایم.
جلسات مشاوره طلاق توافقی چقدر زمان میبرد؟
بسیاری از زوجینی که طلاق توافقی را بهتر از طلاق با داشتن حق طلاق در نظر دارند، بر این باور هستند که طلاق توافقی سریعتر به نتیجه میرسد. مسئله مهمی که در مورد طلاق توافقی وجود دارد مربوط به جلسات مشاوره آن است. به زبان دیگر باید بررسی کنید که جلسات مشاوره طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟
بعد از ثبتنام در سامانه نوبتدهی مشاوره برای طلاق توافقی، حداقل باید 45 روز تا 2 ماه در نوبت بمانید. در بیشتر مواقع این سامانه نوبتدهی کند عمل میکند. بعد از اینکه زمان و تاریخ دقیق جلسات مشاوره شما مشخص شد، باید در 3 تا 8 جلسه اجباری این جلسات شرکت کنید.
ثبت درخواست طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟
در صورتی که خانم و آقا بر سر تمام مسائل مهم به توافق برسند و بتوانند گواهی عدم سازش را دریافت کنند. نوبت به ثبت درخواست طلاق توافقی میرسد. ثبت این درخواست نیز تا حدودی زمانبر است. خانم و آقا باید در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق، رای طلاق توافقی خود را ثبت کنند.
به منظور ثبت این درخواست بعد از دریافت حکم طلاق توافقی، خانم و آقا تنها 3 ماه فرصت دارند. فراموش نکنید با حضور یک وکیل طلاق توافقی تمام این مراحل و نحوه ثبت درخواست طلاق توافقی راحتتر انجام میشود.
طلاق توافقی وکیل
همانطور که گفتیم بهتر است برای طلاق توافقی به وکیل وکالت دهید. در چنین شرایطی وکیل به عنوان نماینده رسمی زوجین در تمام مراحل جدایی حاضر میشود و حتی لازم نیست خانم و آقا در جلسات مشاوره حضور داشته باشند.
برای انتخاب وکیل طلاق توافقی خود با متخصصان خبره موسسه حقوقی دادنیک مشورت کنید. این کارشناسان به صورت آنلاین و حتی از طریق واتس اپ نیز میتوانند پاسخگو شما باشند.
طلاق توافقی با کمک وکیل چقدر زمان میبرد؟
در صورتی که زوجین خودشان برای ثبت و اجرای طلاق توافقی دست به کار شوند، باید مراحل ذکرشده در بالا را از سر بگذرانند و در تمام جلسات نیز حضور داشته باشند، همین امر سبب طولانی شدن روند طلاق توافقی میشود.
اما با حضور وکیل طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟ طلاق با کمک وکیل طلاق توافقی در مدت زمان کمی انجام میشود که کاملا بستگی به تخصص وکیل مربوطه دارد.
طلاق توافقی در دوران عقد چقدر طول میکشد؟
دوره عقد به دورهای میگویند که صیغه عقد بین خانم و آقا جاری شده ولی این زن و شوهر هنوز به زیر یک سقف نرفتهاند. طلاق توافقی در دوران عقد نیز تا حدودی سریع انجام میشود. مدت زمان ثبت طلاق توافقی در دوران عقد بیش از هر چیزی به توافقات بین زوجین بستگی دارد.
برای مثال بخشیدن مهریه یا دریافت آن یکی از مسائل مهمی است که بر مدت زمان طلاق توافقی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور چقدر زمان میبرد؟
طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور نیز روند خاصی دارد ولی نیازی نیست خانم و آقا به ایران سفر کنند. بلکه با ثبتنام در سامانه میخک یا سامانه ثنا میتوانند اطلاعات هویتی خود را ارائه دهند. ناگفته نماند برای طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور افراد متقاضی باید به وکیل طلاق توافقی در ایران وکالت دهند.بعد از تکمیل ثبتنام خود در یکی از 2 سامانه ذکرشده در بالا، میتوانند درخواست صدور وکالتنامه خود را ارسال کنند.
سپس وکیل طلاق ایرانی روند جدایی را پیش میبرد و در آخر گواهی طلاق را برای آنها ارسال میکند. تمام این موارد بر روی زمان طلاق توافقی تاثیر میگذارند ولی حضور وکیل باعث میشود روند طلاق توافقی زودتر انجام شود.
این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینههای مختلف منتشر مینماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص میتوانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.
14 پاسخ
اگر کار رو ما به شما بسپاریم واقعا طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟
درود
بین 20 الی 60 روز کاری تمام مراحل بدون نیاز به حضور شما انجام می شود.
طلاق توافقی در کل اینقدر زمان میبره یا با موسسه شما زمانش متفاوته؟
درود
شرایط تیم حقوقی دادنیک ویژه و بدون حضور زوجین انجام میشه.
طلاق توافقی هرچقدر هم طول بکشه می ارزه درگیری و دردسر دادگاه نداره
برای طلاق توافقی با وکیل میخام اقدام کنم. چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید برای گرفتن وکیل
درود
لطفا با مشاوران حقوقی ما در ارتباط باشید تا یک جلسه با وکیل براتون تنظیم کنند. طی جلسه وکیل تمام پروسه رو بهتون توضیح می دهند و مراحل رو خودشون پیگیری میکنند. به همین راحتی 🙂
طلاق توافقی هرچقدر طول بکشه هم بهتر از دردسر دادگاه و این چیزاست
سلام من برای سامانه میخک ثبت نام کردم نیاز به احراز هویت داشت
برای طلاق توافقی راه دیگه ای هست که سریع تر انجام بشه؟
هنگامه رضایی هستم از آلمان
درود
مراحل وکالت دادن صرفا از طریق سامانه میخک صورت میگیره.
مدت زمان طلاق توافقی تقریبا چقدره؟ من میخوام وکیل بگیرم. همسرم موافق نیست.
سلام، وقت شما بخیر
در صورتی که وکیل نداشته باشید حدود 6 الی 9 ماه زمان می برد.
اما در صورتی که دادنیک وکیل شما باشد ظرف مدت 20 الی 30 روز کاری انجام می شود.
وکیل طلاق توافقی با وکیل عادی فرق میکنه؟
درود
وکیل طلاق توافقی در این زمینه به خصوص تبحر دارند.