حق طلاق

حق طلاق

یکی از بزرگ‌ترین معضلاتی که خانواده‌ها با آن درگیر هستند، جدایی و طلاق است. فرقی ندارد در ایران باشید یا در خارج از کشور، روند جدایی و دریافت حق طلاق باید براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران انجام شود. طلاق مسئله مهمی است و به اندازه ازدواج نیاز به فکر و بررسی دارد. از این‌رو بسیاری از افراد که برای طلاق اقدام کرده‌اند، با مخالفت همسر خود مواجه هستند.

در بعضی از پرونده‌ها نیز چون زن از حق مهریه خود نمی‌گذرد، مرد نیز همسرش را طلاق نمی‌دهد. به تازگی برای حل این مشکل بسیاری از خانم‌ها هنگام ازدواج حق طلاق را از همسر خود می‌گیرند. با وکالت طلاق، زنان می‌توانند در هر زمان و به هر دلیلی از همسر خود جدا شوند. البته این نوع از جدایی نیز مراحل خاص به خود را دارد. عده‌ای بر این باور هستند که زن باید در قبال بخشیدن مهریه این حق را دریافت کند اما در بسیاری از پرونده‌ها این‌گونه نیست.

در این مطلب درباره وکالت در طلاق خارج از کشور و داخل ایران توضیحات کاملی به شما می‌دهیم. فراموش نکنید داشتن بهترین وکیل طلاق در تهران به شما کمک زیادی می‌کند. کارشناسان موسسه حقوقی دادنیک به صورت آنلاین و از طریق واتس اپ در خدمت شما خواهند بود.

حق طلاق یا وکالت در طلاق چیست؟

وکالت در طلاق، به این معناست که آقا اجازه طلاق را در قالب سند رسمی به همسرش دهد تا بدون نیاز به حضور آقا برای طلاق اقدام کند. در واقع با یک وکالتنامه زن می‌تواند برای طلاق پیش‌قدم شود. همان‌طور که می‌دانید به صورت قانونی حق طلاق با مردان است. اما با کمک این وکالتنامه، مرد به همسر خود اجازه می‌دهد تا اختیار جدایی را در دست بگیرد. البته در صورت اعطای حق طلاق، این حق از آقا سلب و ساقط نمی‌شود.

با این وکالتنامه، در واقع مرد به همسر خود وکالت می‌دهد تا او وکیلی را به عنوان نماینده انتخاب کند. سپس این وکیل امور مربوط به طلاق آن‌ها را به مرحله اجرا می‌گذارد. وکالت به 2 صورت به زن داده می‌شود:

  •       هنگام عقد و در دفترخانه یا محضر حق طلاق به زن داده شود.
  •       بعد از ازدواج به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند و مرد به زن خود وکالت طلاق بدهد.

به تازگی قانون جدید حق طلاق وضع‌ شده است. زوجه در صورتی می‌تواند وکالت در طلاق را از آن خود کند، که مهریه‌اش را ببخشد. البته در حال حاضر این قانون به طور کامل رعایت نمی‌شود. اما در آینده‌ به طور حتم زن باید در قبال دریافت این وکالت، مهریه خود را به طور کامل به همسرش ببخشد.

حق طلاق در خارج از کشور

اگر در خارج از ایران زندگی می‌کنید و قصد دارید براساس حق طلاق از همسر خود جدا شوید، باید براساس قوانین کشور ایران وکالت در طلاق را دریافت کنید. تعجب نکنید، برای دریافت این وکالتنامه نیازی نیست به کشور ایران برگردید. کافی است به یکی از 2 سامانه‌ الکترونیکی زیر مراجعه کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانید این حق را از همسر خود بگیرید و برای جدایی قانونی خود اقدام کنید.

  •   سامانه میخک: وزارت امور خارجه این سامانه را برای رسیدگی به امور قضایی و حقوق ایرانیان ساکن در کشورهای خارجی راه‌اندازی کرد. با ثبت‌نام در سامانه میخک  بارگذاری مدارک لازم، پر کردن فرم‌های مربوطه، و ثبت درخواست وکالتنامه می‌توانید روند طلاق خود را با کمک یک وکیل طلاق در ایران پیش ببرید. برای کسب اطلاعات بیش‌تر پیشنهاد می‌کنیم مطلب وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور را مطالعه کنید.
  •   سامانه ثنا: قوه قضاییه نیز به منظور کنترل، نظارت، و تسهیل در انجام خدمات مربوط به متقاضیان ایرانی خارج از کشور سامانه ثنا را راه‌اندازی کرد. در نتیجه ایرانیان ساکن در کشورهای خارجی از طریق همین سامانه می‌توانند برای امور مربوط به جدایی خود اقدام کنند.

در صورتی که در امور مربوط به حق طلاق در خارج از کشور با مشکل یا سوالی مواجه هستید، می‌توانید از کارشناسان موسسه حقوقی دادنیک کمک بگیرید. به طور کلی ایرانیان ساکن در خارج از کشور از طریق این سامانه‌ها می‌توانند برای جدایی خود اقدام کنند و فردی را به عنوان وکیل طلاق خود انتخاب نمایند و به او وکالت دهند.

در این اپیزود از دادنیک تاک با دکتر نعیمی، وکیل پایه یک دادگستری، به طور مفصل در مورد طلاق توافقی و حق طلاق صحبت کرده‌ایم.

مدارک مورد نیاز برای دریافت حق طلاق

همان‌طور که گفتیم وکالت در طلاق می‌تواند در لحظه عقد زوجین در اختیار زن قرار بگیرد. برای این نوع از وکالت که در لحظه عقد انجام می‌شود مدارکی غیر از اسناد ازدواج لازم نیست. اما در صورتی که زوجین بعد از ثبت ازدواج خود این تصمیم را بگیرند، باید به صورت حضوری به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند و در آنجا مرد به همسر خود وکالت طلاق بدهد. برای انتقال این حق از مرد به زن، مدارک زیادی لازم نخواهد بود.  3 مدرک اصلی برای وکالت دادن در طلاق را در ادامه نام می‌بریم:

  •       اصل عقدنامه
  •       شناسنامه زوجین
  •       کارت ملی خانم و آقا

شروط وکالت در طلاق

در نظر داشته باشید، گرفتن حق طلاق باید با اسناد معتبر و رسمی ثبت شود. در صورتی که وکالتنامه خود را در مکان معتبری به ثبت نرسانید، اصل حق طلاق دوباره به مرد برمی‌گردد. پس باید برای دریافت وکالت در طلاق به صورت قانونی پیش بروید.اگر در مورد این موضوع با مشکلی مواجه شدید، می‌توانید از کارشناسان موسسه حقوقی دادنیک کمک بگیرید. به خاطر داشته باشید، دادن حق طلاق به زن باید براساس 3 شرط الزامی انجام شود.  

بلاعزل بودن حق طلاق

به عبارت دیگر این وکالت باید همیشگی باشد و هیچ تاریخ مشخصی برای آن در نظر گرفته نشود. به زبان ساده‌تر این وکالت نباید اعتبار مشخصی داشته باشد، خانم در هر زمانی که خود صلاح دانست، بتواند برای جدایی وکیل بگیرد و اقدامات لازم را انجام دهد.

حق توکیل به غیر

با حق توکیل خانم می‌تواند به جای همسر خود از وکیل کمک بگیرد و به او وکالت دهد تا روند جدایی را پیش برد. وکیل می‌تواند طی مراحل قانونی طلاق از طرف زن به عنوان نماینده او حضور پیدا کند.

حق اسقاط در تجدیدنظر و فرجام‌خواهی

بدون‌شک می‌دانید که بعد از اجرای حکم طلاق باید 41 روز از این جدایی بگذرد تا طلاق زوجین قطعی شود. با داشتن این حق نیازی نیست خانم 41 روز منتظر بماند. در واقع بلافاصله بعد از اجرای حکم طلاق، جدایی زوجین قطعی می‌شود. با این حق خانم می‌تواند بلافاصله بعد از اجرای حکم طلاق، آن را به ثبت برساند. در نتیجه مرد زمانی برای ثبت اعتراض ندارد.

با رعایت کردن این 3 شرط خانم دارای یک حق برای طلاق کامل است. بنابراین حضور مرد در هیچ‌جایی الزامی و مورد نیاز نخواهد بود. کافی است خانم به یک وکیل وکالت دهد، این نماینده رسمی تمام امور مربوط به طلاق را پیش می‌برد.

شرایط طلاق با داشتن حق طلاق یا وکالت در طلاق

پیش از این نیز گفتیم، خانم با داشتن این حق می‌تواند فردی را به عنوان وکیل خود انتخاب کند. سپس وکیل مورد نظر به جای زوجه امور مربوط به طلاق را انجام می‌دهد. طلاقی که براساس وکالت در طلاق انجام شود، طلاق از طرف زن خوانده می‌شود. در نظر داشته باشید، خانم به تنهایی نمی‌تواند برای طلاق اقدام کند حتی اگر حق یا وکالت طلاق داشته باشد.

در واقع خانم با وکالتی که از همسر خود می‌گیرد، می‌تواند وکیلی را به عنوان نماینده انتخاب کند. این فرد در واقع به عنوان نماینده آقا طی مراحل طلاق از طرف زن حضور خواهد داشت. زیرا خانم به تنهایی نمی‌تواند برای طلاق دست به کار شود. در نتیجه وکیل به عنوان نماینده شوهر خانم در هنگام طلاق حضور خواهد داشت. البته این وکیل نمی‌تواند وکالت خانم را بر عهده داشته باشد.

خانم می‌تواند برای طلاق از طرف زوجه اقدام کند و نیازی نیز به جای خودش از حضور وکیل بهره ببرد. اگر خانم هم نخواهد خودش در اجرای امور مربوط به طلاق حضور داشته باشد، می‌تواند وکیل دیگری را به عنوان نماینده رسمی خود انتخاب کند تا طی مراحل طلاق به جای زوجه حضور داشته باشد. در نتیجه با حضور این 2 وکیل، در هیچ‌ یک از مراحل جدایی حضور خانم و آقا الزامی نخواهد بود.

فرق طلاق توافقی و وکالت در طلاق چیست؟

طلاق توافقی ساده‌ترین، سریع‌ترین، و کم‌هزینه‌ترین روش برای جدایی است. اما وکالت در طلاق به شکلی تنظیم می‌شود که زوج به زوجه وکالت می‌دهد تا امور مربوط به طلاق را خود بر عهده بگیرد. در طلاق توافقی زوج و زوجه هر 2 با رضایت برای طلاق اقدام می‌کنند.

این در حالی است که در وکالت حق طلاق، مرد به همسر خود این اجازه را می‌دهد تا وکیلی را به عنوان نماینده خود انتخاب کند. در واقع خانم با داشتن این حق می‌تواند فردی را به عنوان نماینده خود در نظر بگیرد و امورات مربوط به طلاق را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهد. در ضمن طی این نوع وکالت، حضور زوج برای جدایی در دادگاه لازم نیست.

فراموش نکنید این نوع وکالت یا در زمان عقد و ثبت رسمی ازدواج در اختیار خانم قرار می‌گیرد یا بعد از ثبت ازدواج خود به دفتر اسناد رسمی مراجعه می‌کنند و این وکالت را به ثبت می‌رسانند. اما در طلاق توافقی مرد و زن بعد از تشکیل زندگی مشترک خود تصمیم می‌گیرند به صورت توافقی از هم جدا شوند.

فرق طلاق توافقی و وکالت در طلاق چیست؟
تفاوت حق طلاق و وکالت برای طلاق

حق طلاق یا وکالت در طلاق توافقی

از زمان‌های قدیم همیشه حق و تصرف در امور مربوط به جدایی تحت کنترل مردان بوده است. به طور معمول زن حق جدایی ندارد، مگر اینکه بتواند مشکل یا ایراد همسر خود را در دادگاه ثابت کند. در واقع زن باید برای جدایی خود سایرین را توجیه کند. در بعضی از موارد، هنگام عقد، حق طلاق نیز به زن داده می‌شود.

با دریافت این حق کافی است یکی از وکلا مناسب برای طلاق توافقی را پیدا کنید. در ادامه بدون نیاز به حضور مرد می‌توان حکم طلاق را جاری کرد. بهترین و سریع‌ترین راه در طلاق گرفتن، وکالت زن در طلاق به روش طلاق توافقی است. در واقع حق وکالت در طلاق توافقی خیلی سریع‌تر منجر به جدایی بدون‌دردسر خواهد بود.

مهریه و حق طلاق یا وکالت در طلاق

از قدیم عرف بوده است که زنان هنگام دریافت حق طلاق، مهریه خود را ببخشند. البته هیچ اجباری بر روی این موضوع وجود ندارد. به تازگی نیز قانونی وضع شده است که خانم به ازای بخشیدن مهریه خود وکالت در طلاق دریافت کند. با این کار زوجین راحت‌تر به یکدیگر اعتماد می‌کنند. آیا می‌دانید حق طلاق به ازای بخشیدن مهریه چگونه صورت می‌گیرد

در این روش زوجین با در دست داشتن اسناد و مدارک لازم به صورت حضوری به دفتر اسناد رسمی مراجعه می‌کنند. سپس به طور همزمان این حقوق را در اختیار یکدیگر می‌گذارند. بدین‌ترتیب، در همان زمان که مرد برای طلاق، به خانم وکالت می‌دهد، خانم نیز مهریه خود را می‌بخشد. البته هیچ اجباری در این موضوع وجود ندارد.

براساس گزارشات به دست آمده، بهترین کار اجرای همزمان این عمل است. در بعضی از موارد خانم یا آقا بعد از اخذ گواهی مورد نظر خود، از همکاری لازم سرباز زده است. برای مثال زن بعد از دریافت حق جدایی، مهریه خود را نبخشیده یا مرد بعد از اینکه مسئولیت او از مهریه سلب شد، گواهی وکالت در طلاق را امضا نکرده است. از این‌رو همیشه محتاطانه عمل کنید.

مزایای داشتن حق طلاق برای زن

از آنجاییکه به صورت قانونی طلاق حق مرد است، اگر زنی وکالت در طلاق داشته باشد به طور قطع از مزایای خوبی برخوردار خواهد بود. به طور معمول مردان می‌توانند بعد از ثبت عقد، در هر زمانی برای جدایی اقدام کنند. البته باید حقوق زن را به طور کامل بپردازند. اما نیازی نیست دلایل مهمی ارائه دهند یا در مورد صحت حرف‌های خود سندی برای دادگاه فراهم کنند.

اما در صورتی که زن بعد از عقد بخواهد از همسرش جدا شود، با مراحل و موانع دشواری روبه‌رو می‌شود. در واقع زن برای جدایی از همسر خود باید دلیل و مدارک کافی ارائه دهد یا مرد از شروط 12گانه ازدواج سرباز بزند. تنها در صورتی زن برای جدایی راحت است که حق طلاق را از همسر خود گرفته باشد.

خانم با داشتن وکالت طلاق می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن از همسر خود جدا شود. حتی با داشتن این حق خانم می‌تواند بدون حضور مرد گواهی طلاق خود را دریافت کند. کوتاه شدن مدت زمان ثبت طلاق یکی از مزیت‌های مهم این حق خواهد بود. در نتیجه با داشتن حق و وکالت طلاق از آسیب‌های روحی که طی فرآیند طلاق به خانم وارد می‌شود، جلوگیری خواهد شد. پیشنهاد می‌کنیم مقاله طلاق با داشتن حق طلاق چقدر طول می کشد را مطالعه کنید.

وکیل بعد از دریافت وکالت در طلاق

در صورتی که خانم از همسر خود وکالت طلاق را دریافت کند، روند جدایی آنها سریع‌تر پیش می‌رود. پیش از این نیز گفتیم داشتن وکیل طلاق براساس داشتن این حق الزامی است. در واقع خانم تنها با داشتن وکالت در طلاق نمی‌تواند برای جدایی از همسر خود اقدام کند، بلکه باید از یک وکیل خانواده کمک بگیرد.

به طور کلی حضور وکیل حتی بعد از دریافت حق و وکالت طلاق الزامی خواهد بود. خانم بعد از دریافت این حق باید وکیلی را انتخاب کند تا این وکیل به جای آقا روند جدایی را پیش برد. در واقع وکیل منتخب خانم به جای آقا طی مراحل جدایی حضور خواهد داشت. در ضمن اگر زن بخواهد می‌تواند برای خودش نیز وکیل داشته باشد و در مراحل جدایی حضور پیدا نکند. بلکه وکیل منتخب او به امور رسیدگی کند. فراموش نکنید وکیل خانم و آقا نباید یک نفر باشند.

حق طلاق یا وکالت در طلاق غیابی

همه افراد جامعه با بیشتر انواع طلاق آشنا هستند. طلاق غیابی نیز یکی از همین طلاق‌ها است. به طور معمول در طلاق غیابی آقایان ناراضی هستند و اجازه نمی‌دهند خانم به راحتی برای جدایی اقدام کند. در صورتی که زن محق جدایی باشد حتی می‌تواند برای طلاق غیابی خود نیز وارد عمل شود.

حتی اگر مرد حضور فیزیکی نیز نداشته باشد، زن می‌تواند به صورت غیابی از همسرش جدا شود. حکم طلاق غیابی با داشتن وکالت طلاق ساده‌تر قابل‌اجرا خواهد بود.

حق طلاق یا وکالت در طلاق از طرف زن

براساس قانون مدنی به ماده 1133 طلاق حق مرد است و او می‌تواند با اجرای تشریفات لازم و پرداخت حقوق زن برای این امر دست به کار شود. اما زن می‌تواند حق یا وکالت طلاق را از همسر خود دریافت کند و بدون ارائه اسناد و مدارک مشخص و معین به دادگاه برای جدایی از همسرش دست به کار شود. بعد از اخذ وکالت در طلاق، زوج دیگر هیچ دخل و تصرفی بر روی جدایی ندارد.

خانم با این حق باید شخصی را به عنوان وکیل انتخاب کند. این وکیل به عنوان نماینده رسمی آقا طی مراحل قانونی طلاق حاضر می‌شود. در نتیجه خانم به جای همسر خود می‌تواند برای جدایی تصمیم بگیرد. همان‌طور که گفتیم خانم یا باید هنگام ثبت رسمی عقد خود، این حق را دریافت کند و یا بعد از ازدواجشان به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند و آقا برای جدایی، به خانم وکالت دهد.

زن چگونه می‌تواند وکالت در طلاق را دریافت کند؟

با وجود اینکه طلاق گرفتن و درخواست جدایی دادن یکی از حقوق مسلم مردان است، اما این حق می‌تواند به زنان نیز منتقل شود. در صورتی که آقا به خانم وکالت در طلاق بدهد، پس از آن آقا هیچ دخل و تصرفی در جدایی ندارد. شاید برایتان سوال شود خانم چگونه می‌تواند این حق را دریافت کند؟

  •       هنگام عقد حق طلاق یکی از شروط ازدواج به حساب آید
  •       بعد از ازدواج خود به دلایلی که مورد توافق زوجین است، به دفتر اسناد مراجعه کنند و وکالت طلاق به خانم داده شود
  •       آقا نتواند یا نخواهد نفقه خانم را بپردازد

اعتبار وکالت در طلاق

در نظر داشته باشید، انتقال حق یا وکالت طلاق شرایط خاص و ویژه‌ای دارد. یکی از شروط 3 گانه وکالت در طلاق مربوط به زمان اعتبار آن است. در واقع این وکالت نباید اعتبار خاص و روشنی داشته باشد. به عبارت دیگر خانم با دریافت وکالت بلاعزل طلاق می‌تواند تا همیشه این شانس را داشته باشد که از همسر خود جدا شود.

با بلاعزل بودن وکالت، این حق به طور همیشگی در اختیار خانم قرار دارد. در نتیجه زوجه تحت صلاحدید خود در زمان مناسب می‌تواند برای جدایی اقدام کند. اما اگر وکالت طلاق شرط بلاعزل بودن را نداشته باشد، شرایط به طور حتم متفاوت خواهد بود.

اعطا حق طلاق به شخصی غیر از زوجه

در صورتی که زوجین بعد از ثبت ازدواج خود برای انتقال حق طلاق تصمیم بگیرند باید به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند. با مراجعه به این دفاتر، مرد می‌تواند به زوجه یا شخصی غیر از او برای طلاق وکالت دهد. به طور معمول در صورتی که وکالت در طلاق به شخصی غیر از زوجه داده شود، باید اعتباری نیز برای این حق و وکالت تعبیه گردد.

بنابراین آقا می‌تواند وکالت طلاق را به شخصی غیر از زوجه نیز انتقال دهد. برای مثال اگر مردی در خارج از کشور زندگی کند. حق طلاق در خارج از کشور چه تکلیفی دارد؟ او می‌تواند به برادرش در ایران وکالت دهد. این وکالت نیز از طریق سامانه‌های میخک و ثنا برای عموم مردم در دسترس است.

در ضمن آقا این وکالت را با کمک سفارت ایران در کشور محل سکونت خود  برای برادرش صادر می‌کند. سپس برادرش می‌تواند برای آقا وکیلی را به عنوان نماینده رسمی انتخاب کند تا طی مراحل طلاق در دادگاه حضور داشته باشد.

حضانت فرزند در صورت داشتن وکالت در طلاق

شاید فکر کنید چون خانم حق جدایی دارد، در حضانت فرزند نیز محق خواهد بود. اما واقعیت این‌طور نیست. خانم حتی با داشتن وکالت در طلاق نیز نمی‌تواند برای حضانت فرزند تصمیم بگیرد. در واقع حضانت فرزند طی مراحل انواع گونه‌های طلاق به 2 شکل اجرا می‌شود:

  •       براساس سن قانونی فرزند و با توجه به انتخاب خود فرزند
  •       براساس توافق والدین یا صلاحدید دادگاه به نفع فرزند، پدر یا مادر حضانت او را بر عهده می‌گیرند

وضعیت نفقه در حق طلاق

در صورتی که مرد از پرداخت نفقه سرباز بزند یا حتی نتواند این خرجی را پرداخت کند، زن می‌تواند برای جدایی اقدام کند. در واقع عدم پرداخت نفقه یکی از روش‌های انتقال حق یا وکالت طلاق به زن به حساب می‌آید. اگر مرد نفقه را نپردازد و الزامی نیز به پرداخت آن نداشته باشد یا برای پرداخت نکردن این پول عجز و لابه کند، زن می‌تواند با کمک دفتر اسناد رسمی وکالت طلاق را از مرد دریافت کند.

به خاطر داشته باشید، اگر زنی با حق طلاق خود از همسرش جدا شود، همچنان می‌تواند نفقه از همسر خود دریافت کند. نفقه و مهریه 2 حق مسلم خانم است که مرد باید بپردازد. معمولا خانم‌ها حق طلاق به ازای بخشیدن مهریه را به عنوان هدف اصلی خود قرار می‌دهند و از همسرشان جدا می‌شوند.

 وکالت در طلاق در ایران

وکالت در طلاق در خارج از کشور و حق طلاق در ایران به طور تقریبی طی یک شرایط و اصول پیش می‌رود. البته برای وکالت طلاق در ایران لازم نیست به سامانه‌های الکترونیکی مراجعه کنید. بلکه باید به دفتر اسناد بروید و این وکالت را به همسر خود انتقال دهید.

در ادامه همسر شما وکیلی را به عنوان نماینده رسمی شما انتخاب می‌کند.در آخر این وکیل تمام امور مربوط به جدایی را بدون حضور شما در دادگاه پیش می‌برد. توجه داشته باشید این وکالت باید 3 شرط بلاعزل بودن، حق توکیل به غیر، و اسقاط را داشته باشد. در ضمن انتقال وکالت طلاق به خانم به طور حتم او را مجبور به بخشیدن مهریه نخواهد کرد.

سوالات متداول

آیا با داشتن حق طلاق مهریه به زن تعلق می گیرد؟

در صورتی که دادن حق طلاق به زن با شرط بخشیدن تمام یا بخشی از مهریه نبوده باشد، بله مهریه هم به زن تعلق می‌گیرد.

تفاوت حق طلاق و طلاق توافقی چیست؟

در طلاق توافقی زوجین برای جدایی به توافق رسیده‌اند اما طلاق با داشتن حق طلاق نوعی طلاق یک طرفه از سمت زن محسوب می‌شود که با داشتن وکالت طلاق می‌تواند این کار را انجام دهد.

دادنیک چیست؟

دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌دهد.

آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟

بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، می‌توانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتس‌اپ دادنیک پیام دهید.

چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟

وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا می‌باشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت می‌شود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل می‌باشد.

دفتر مرکزی دادنیک کجاست؟

دفتر مرکزی دادنیک در تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، شکوفان دوم، بهاران یکم، پلاک 10، واحد 5 واقع شده است.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
5/5 - (4 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

مهریه در طلاق بائن
مهریه در طلاق بائن
طلاق غیابی از طرف مرد
طلاق غیابی از طرف مرد
نفقه فرزند دختر
نفقه فرزند دختر
عدم حضور زوج در دادگاه نفقه
عدم حضور زوج در دادگاه نفقه

52 پاسخ

  1. خانم داداشم حق طلاق میخواد یعنی اگر بره طلاق بگیره اصلا رضایت برادرم مهم نیست دیگه؟

  2. سلام وقت بخیر توی حق طلاقم عدم تجدید نظرخواهی ذکر نشده میتونم بدونم چه اتفاقی میفته؟

    1. درود
      کمی روند طلاقتون طولانی تر میشه چون آقا برای اعتراض از سمت دادگاه مهلت دارند.

  3. برای گرفتن حق طلاق یه بخشی از مهریمو نگهداشتم بخوام جداشم باید مابقی رو ببخشم؟

  4. سلام برای ثبت حق طلاق باید مهریه بطور کامل بخشیده شه یا میتونم یهمقداری رو نگهدارم؟

  5. من از همسرم حق طلاق گرفتم اما تعداد114 سکه رو نگهداشتم
    الان میخوام اقدام کنم به طلاق متوجه شدم آقا تمام اموالش رو زده به نام خواهرش
    تکلیف من چیه؟

    1. درود
      شما باید تمام مهریه رو ببخشید تا از حق طلاقتون استفاده کنید.

  6. اگر عقدی در ایران ثبت شده باشه اما زوجین خارج از کشور باشن چطوری میشه حق طلاق گرفت؟

    1. درود
      با مشاورین تیم حقوقی دادنیک تماس بگیرید.

  7. اگر با حق طلاق جدا شم
    توی زمان عده نفقه برام ثبت میشه یا خیر؟

  8. قیمت حدودی وکیل برای طلاق با حق طلاق رو هم بذارید.

    1. درود
      برای اطلاعات بیشتر با مشاورین دادنیک تماس بگیرید.

  9. حتما باید حق طلاق در مقابل بخشیدن چیزی باشه؟ خب من مهریم خیلی کمه 7 تا سکه ست

  10. حق طلاق دارم اما آقا داره بهم اصرار میکنه بیا توافقی از هم جدا شیم چراشو نمیدونم واقعا …

  11. سلام نوشته شده که در مقابل حق طلاق طبق قانون جدید باید تمام مهریه رو بخشید اما هنوز حتمی نشده این قانون تکلیف چیه در برابر حق طلاق همه مهریمو باید ببخشم یا خیر. ممنون

    1. درود
      تمامی حقوق مالی رو باید ببخشید. در رویه قضایی این چنین است.

  12. اینکه امکان دادن حق طلاق به غیر از زوجه وجود داره خطرناکه یکم..

  13. کاش درمورد حق طلاق یه نمونه نوشتاریشو میذاشتین توی سایت چون نمیدونم اون سه تا شرط رو چطور بیارم توی متن

    1. دورد
      برای بررسی با مشاورین حقوقی دادنیک تماس بگیرید.

  14. سلام و وقت بخیر
    من یکی از موکلین شما هستم. با راهنمایی مشاورینتون حق طلاق گرفتم و اقدام به طلاق کردم.
    بسیار راضی هستم از خدا برایتان خیر میخوام.

  15. سلام من به خانومم حق طلاق میخوام بدم اما شرط گذاشتم که همه ی مهریشو ببخشه ولی خودش میگه من از وکیل پرسیدم اصلا نیاز نیست ببخشم. خواستم بدونم چجوریه.

  16. سلام به زنم وکالت در طلاق دادم اما هنوز طلاق ثبت نشده و متوجه شدم با شخص دیگه ای ارتباط داره میتونم شکایت کنم ؟اگر آره مستند چ چیزی کافیه؟تشکر

    1. سلام، وقت شما بخیر
      بله می‌توانید شکایت کنید. برای استناد به یک فیلم واضح از رابطه یا 4 شاهد نیاز است.

  17. سلام . من حق طلاق دارم مراحل هم در دادگاه طی شده ولی آقا میگن در دفترخونه امضا نخواهند کرد نیازه که ایشون بیان دفترخونه یا وکیلشون میتونن امضا کنن جای ایشون

    1. سلام، وقت شما بخیر
      در صورتی که حق طلاق داشته باشید، نیازی به امضای آقا نیست.

  18. سلام من یک سوالی داشتم ولی توی این مطلب ها نبود
    سوالم اینه اگر کسی شناسنامش گم شود بعد حق طلاقم با زن باشه از کجا باید متوجه بشم که تموم شده کارمون ؟!
    لطفا با جواب های منطقیتون پاسخ من رو بدین مشکر از سایت

    1. سلام، وقتتون بخیر
      زمانی که رای طلاق صادر می شود از طریق ثنا و یا اس ام اس به شما اطلاع داده می شود.

  19. سلام
    درصورتی که خانم حق طلاق داشته باشه،برای طلاق،خانم باید از طرف آقا وکیل بگیره؟؟
    هزینه وکیل با زوج هست یا زوجه؟؟

    1. سلام، وقت بخیر
      خانم باید وکیل بگیرن.
      در صورتی که به راهنمایی بیشتر نیاز دارید با کارشناسان حقوقی دادنیک تماس بگیرید.

  20. سلام من مهریه مو ببخشم بعدش میتونم حق طلاق بگیرم و راحت جدا بشم ، با داشتن حق طلاق حتما باید وکیل داشت یا بدون وکیل هم میشه ؟

    1. سلام، وقت بخیر
      بدون داشتن وکیل هم میتونید طلاق بگیرید ولی مراحل انجام طلاق با داشتن وکیل متخصص بسیار سریع تر انجام می شود.

  21. سلام وقت بخیر من حق طلاق و در ازای بخشش مهریه و حق و حقوقم گرفتم و حضانت بچه ها رو تو دفتراسناد رسمی به من دادن
    اگر من برای طلاق اقدادم کنم ولی ایشون در جلسات مشاوره شرکت نکنه یا بگه نه طلاق نمیدم تکلیف من چیه

    1. سلام، وقت بخیر
      با داشتن حق طلاق نیازی به حضور آقا نیست. با کارشناسان حقوقی دادنیک تماس بگیرید تا شمارو راهنمایی کنند.

    2. سلام، وقت بخیر
      با داشتن حق طلاق نیازی به حضور آقا نیست. با کارشناسان حقوقی دادنیک تماس بگیرید تا شمارو راهنمایی کنند.

    1. بعد از ازدواج هم می‌تونید به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کنید تا وکالت در طلاق یا حق طلاق رو دریافت کنید.

  22. ینی من با داشتن حق طلاق میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریمو بگیرم؟

    1. وقت بخیر
      اط نظر قانونی این موضوع مشکلی نداره. اما معمولا در دادگاه ها قابل انجام نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)