جستجو کردن
Close this search box.

معایب طلاق توافقی

خانه / طلاق (خانواده) / معایب طلاق توافقی
معایب طلاق توافقی

اگر زن و مردی به خاطر اختلافات نتوانند کنار هم زندگی کنند، طبق قانون می‌توانند از هم جدا شوند و به یک زندگی پر از تنش و اضطراب پایان دهند.

اما گاهی مواقع این جدایی می‌تواند به خاطر لجبازی یا … انجام شود؛ یا زن و مرد عجولانه برای طلاق تصمیم گرفته باشند. به همین دلیل است که باید زوجین معایب طلاق توافقی و سایر انواع طلاق را بشناسند.

در این مطلب معایب طلاق توافقی را به طور کلی مورد بررسی قرار داده‌ایم. البته در صورتی که وکلای دادنیک پرونده شما را به عهده داشته باشند مضرات طلاق توافقی به حداقل می‌رسد. در صورتی که نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر درباره شرایط طلاق توافقی دارید، از طریق واتساپ با مشاورین دادنیک در ارتباط باشید.

فرم درخواست مشاوره رایگان

فیلد های "*" اجباری هستند

بررسی معایب طلاق توافقی

طلاق توافقی به طلاقی گفته می‌شود که در آن زوجین برای جدایی به سازش می‌رسند؛ و کشمکشی برای پرداخت حقوق مالی زن، حضانت فرزند و… بین آن‌ها وجود ندارد.

این طلاق سریع‌ترین و راحت‌ترین نمونه طلاق است؛ و اغلب زوج‌ها از این روش برای جدا کردن مسیر زندگی‌شان استفاده می‌کنند. اما طلاق توافقی ممکن است معایبی را نیز به همراه داشته باشد. برخی از مهم‌ترین معایب طلاق توافقی را در ادامه جهت شناخت بیشتر ارائه کرده‌ایم. البته همان‌طور که گفتیم اگر پرونده طلاق تفاهمی شما با دادنیک باشد این معایب به حداقل می‌رسد.

بررسی معایب طلاق توافقی

شتاب‌زدگی در طلاق توافقی

یکی از بزرگ‌ترین معایب طلاق توافقی عجولانه و شتاب‌زده عمل کردن زوجین است. با توجه به اینکه برای جدایی توافقی زن و مرد باید با هم سازش کنند، امکان دارد که زوجه تمام حقوق مالی خود مانند مهریه و نفقه را ببخشد تا از همسرش جدا شود؛ اما پس از مدتی از این کارش پشیمان شود؛ و راهی برای جبران آن نداشته باشد.

حتی مرد نیز ممکن است به خواست همسرش از او جدا شود؛ و بعد از مدتی متوجه امکان برگشت به زندگی مشترک و اصلاح مشکلات باشد؛ بنابراین سریع پیش رفتن مراحل طلاق توافقی و آسان بودن جدایی به این روش می‌تواند حرکات عجولانه و شتاب‌زده زوجین را به همراه داشته باشد.

ترویج طلاق توافقی

طلاق توافقی با هدف این در نظر گرفته شده که تنش و کشمکش را بین زوج‌ها کاهش دهد. با این وجود سرعت انجام پرونده‌های طلاق توافقی باعث شده که زوج‌هایی که مشکل شدیدی ندارند هم سریعاً برای جدایی اقدام کنند. برای اینکه درباره طلاق توافقی به درستی تصمیم بگیرید؛ و بعد از انجام روند طلاق پیشمان نشوید، بهترین راه مشاوره گرفتن از وکیل طلاق توافقی است.

 وکیل طلاق نکاتی که برای پیشبرد پرونده‌های طلاق باید بدانید را در اختیارتان قرار می‌دهد و فرصت این را دارید که درباره درست یا نادرست بودن طلاق و انجام آن بیشتر فکر کنید. در صورتی که پس از فکر کردن همچنان اصرار به جدایی داشته باشید، با کمک بهترین وکیل طلاق توافقی می‌توانید پرونده خودتان را به سرانجام برسانید.

اگر زن و مرد با هم برای طلاق به سازش برسند؛ اما تمام جوانب این موضوع را در نظر نگرفته باشند؛ احتمال پشیمانی از طلاق و رجوع مجدد مرد پس از جدایی وجود دارد.

الزام‌ آور نبودن حضور مرد در محضر

زوج حق طلاق دارد و  پس از صدور حکم طلاق، حتی در صورت عدم مراجع زن به محضر مرد می‌تواند همسرش را طلاق دهد. تنها باید یک هفته یا 7 روز از زمان مراجعه مرد به محضر گذشته باشد و زوجه مراجعه نکرده باشد، تا محضر حکم طلاق غیابی را جاری کند. اما این شرایط برای زن در نظر گرفته نشده، و در صورت عدم مراجعه مرد طلاق به طور کامل انجام نمی‌شود.

برای اینکه زن نیز مانند مرد حق طلاق را دارا باشد، لازم است که زن حق وکالت در طلاق را بگیرد؛ بنابراین در صورت عدم قید وکالت در طلاق و ثبت آن، زن برای جدایی در طلاق توافقی دچار مشکل می‌شود.

الزام‌ آور نبودن حضور مرد در محضر

تصمیم‌گیری احساسی

زوج‌هایی که به تازگی وارد زندگی مشترک می‌شوند بسیار حساس هستند؛ و زمان نیاز است تا زن و مرد بتوانند اخلاق و رفتار هم را بشناسند و با هم زندگی کنند. در طول این مسیر امکان کشمکش و اختلافات جزئی و گاهی شدید بین آن‌ها وجود دارد. اگر زن یا مرد نتوانند این احساسات را کنترل کنند؛ ممکن است بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران را انتخاب کرده و برای جدایی اقدام کنند.

اما تصمیم‌گیری‌های احساسی همیشه با پشیمانی همراه هستند؛ و پس از جدایی زن یا مرد ممکن است حتی در صورت پذیرش اشتباهاتشان نتوانند مجدداً به زندگی مشترک برگردند.

جمع بندی

برای اینکه زوجین از طلاق توافقی پشیمان نشوند و جدایی برای آن‌ها شروع یک زندگی جدید باشد، لازم است که زن و مرد عاقلانه برای جدایی اقدام کنند؛ و تمام راه‌هایی که می‌تواند منجر به محافظت از بنیاد خانواده شود را امتحان کرده باشند. اگر هیچ‌کدام از این راه‌ها جوابگو نبود، زوجین می‌توانند برای طلاق اقدام کنند و از هم جدا شوند.

معایب طلاق توافقی ممکن است باعث دردسرهای زیادی شوند. برای دور بودن از این معایب بهترین راه انتخاب وکیل طلاق توافقی است. وکیل طلاق توافقی دادنیک با اطلاع دقیق از قوانین قضایی در ایران ظرف مدت بسیار کوتاهی مراحل طلاق شما را انجام می‌دهد و نیازی به حضور شما در هیچ مرحله ای نیست.

همچنین در این مدت احتیاجی به حضور مرد و زن در هیچکدام از مراحل نیست. برای آشنایی بیشتر پیشنهاد می‌کنیم از طریق دکمه های زیر با کارشناسان حقوقی دادنیک در ارتباط بشید.

سؤالات متداول

رأی دادگاه در مورد طلاق توافقی به چه مواردی بستگی دارد؟

با توجه به توافق و سازش زوجین برای حقوق مالی زن، حضانت فرزندان و…، دادگاه رأی نهایی را در طلاق توافقی صادر می‌کند.

در طلاق توافقی چه چیزهایی به زن تعلق می‌گیرد؟

اگر زن و مرد برای پرداخت مهریه، نفقه و… یا حضانت فرزندان به توافق رسیده باشند؛ زن می‌تواند کلیه حقوق مالی خودش را به همراه حضانت فرزندش دریافت کند.

آیا امکان فسخ طلاق توافقی وجود دارد؟

طلاق توافقی از نوع رجعی است و مرد می‌تواند در مدت عده به همسرش رجوع کند؛ اما امکان فسخ آن وجود ندارد.

دادنیک چیست؟

دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌دهد.

آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟

بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، می‌توانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتس‌اپ دادنیک پیام دهید.

چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟

وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا می‌باشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت می‌شود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل می‌باشد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
5/5 - (2 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

تقسیم اموال بعد از طلاق
تقسیم اموال بعد از طلاق
تکلیف وسایل (اثباث) منزل بعد از طلاق
تکلیف وسایل منزل بعد از طلاق
جرم خیانت زن شوهردار
جرم خیانت زن شوهردار
حق طلاق
حق طلاق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

خانم شادمهری

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)