- وکالت طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون حضور زوجین در هیچ مرحلهای
- حدود 20 الی 60 روز کاری
- جلسه آنلاین یا تلفنی با وکیل طلاق
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادنیک در ارتباط باشید
دادگاه خانواده بر اساس شواهد موجود و شرایط زوجین، حکم طلاق را صادر میکند. اما برای بعضی از خانمها و آقایان این سؤال وجود دارد که حکم طلاق در زمان عادت ماهیانه چیست؟ در چنین شرایطی وکیل طلاق میتواند زوجین را راهنمایی کند.
برای این منظور میتوانید از راهنمایی وکلای مؤسسه حقوقی دادنیک با مشاوره تلفنی رایگان استفاده کنید. در ادامه این مطلب نیز میتوانید به پاسخ سؤال مذکور دست یابید.
حکم طلاق در زمان عادت ماهیانه چیست؟
روزانه تعداد غیر قابل انکاری از زوجین برای انواع طلاق اقدام میکنند. آنچه اهمیت دارد، پیروی از قوانین و پشت سر گذاشتن مراحلی است که نهایتاً به صدور حکم طلاق یا مردود اعلام کردن درخواست طلاق منجر میشود. یکی از مواردی که برای بسیاری از افراد سؤال برانگیز است، حکم طلاق در زمان پریودی است. آیا اصلاً موضوع مهمی به حساب میآید یا تأثیری بر صدور این حکم ندارد؟
ماده 1140 قانون مدنی اعلام کرده که حکم طلاق در زمان عادت ماهیانه یا حالت نفاس قابل قبول نیست. در واقع زن هنگامی که در عادت ماهیانه قرار دارد یا شرایطی مانند زمان زایمان و بارداری را تجربه میکند، موقعیت ویژه ای را سپری کرده و حکم طلاق در این هنگام صحیح نیست.
دلیل باطل بودن طلاق در زمان عادت ماهیانه چیست؟
شاید این سؤال برای بسیاری از خانمها و آقایان وجود داشته باشد که دلیل باطل بودن حکم طلاق در زمان قرارگیری زن در عادت ماهیانه و یا نفاس چیست؟ در پاسخ میتوانیم این گونه توضیح دهیم که دادگاه به برقراری رابطه زناشویی و عشق و علاقه میان زوجین توجه خاصی دارد.
فاصله ای که میان زوجین در زمان بارداری، زایمان و حتی پریودی وجود دارد و به دنبال آن کم شدن کشش عاطفی میان زوجین بر شکننده بودن روابط اثر میگذارد. به همین دلیل قانون مدنی و ماده 1140 آن بر باطل بودن حکم طلاق در زمان پریودی تأکید دارد.
موارد مجاز طلاق در زمان عادت ماهیانه
اکنون به این موضوع میپردازیم که در چه صورت طلاق در زمان عادت ماهیانه امکان پذیر است. در واقع چند حالت وجود دارند که زن با توجه به آنها میتواند حتی با حضور در عادت ماهیانه، از همسر خود جدا شود.
زن باردار باشد
در صورتی که زن باردار باشد، عادت ماهیانه یا نفاس وجود ندارد. در نتیجه پاکی زن هنگام اجرای حکم طلاق از شروط طلاق به حساب نمیآید.
نزدیکی میان زوجین برقرار نشده باشد
گاهی درخواست طلاق پیش از آن که زوجین نزدیکی و رابطه داشته باشند، به ثبت میرسد. در این مورد نیز عادت ماهیانه زن از شروط طلاق در نظر گرفته نمیشود.
طلاق در صورتی که مرد غایب باشد
اگر زن در صورت غیاب طولانی مدت مرد درخواست طلاق دهد، صدور حکم طلاق به عادت ماهیانه بستگی ندارد.
در این مطلب به این موضوع پرداختیم که حکم طلاق در زمان عادت ماهیانه چیست. در ضمن به شرایطی اشاره کردیم که عادت ماهیانه شرط اساسی در زمان صدور حکم طلاق به حساب نمیآید. شما با مشاوره واتساپی رایگان میتوانید از خدمات وکلای مؤسسه حقوقی دادنیک بهره مند شوید. علاوه بر این، شما این امکان را دارید که انجام تمام امور حقوقی فرآیند طلاق را به وکیل طلاق بسپارید.
سوالات متداول
حکم طلاق در زمان عادت ماهیانه چیست؟
بر طبق ماده 1140 قانون مدنی، حکم طلاق در زمان عادت ماهیانه یا نفاس صحیح نیست. البته چند مورد وجود دارند که از این ماده قانون مدنی پیروی نمیکنند.
موارد مجاز طلاق در صورت حضور زن در عادت ماهیانه کدام هستند؟
اگر زن باردار یا در زمان زایمان باشد و درخواست طلاق در صورت غیاب مرد ثبت شود یا اینکه پیش از طلاق میان زوجین نزدیکی برقرار نشده باشد.
دادنیک چیست؟
دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه میدهد.
آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟
بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، میتوانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتساپ یا تلگرام دادنیک پیام دهید.
چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟
وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا میباشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت میشود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل میباشد.
این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینههای مختلف منتشر مینماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص میتوانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.
5 پاسخ
به نظر من خب ادم بمونه دوران پریود و عادت ماهیانه تموم بشه و بعدش اقدام به طلاق کنه خب.
سلام من در دوران عقد هستم و رابطه جنسی نداشتم به طور کل برای طلاق اقدام کردم اگر نوبت صیغه طلاق در ایام عادت ماهیانه باشه اتفاق میفته دیگه؟
درود
از اونجایی که رابطه نداشتید میتونید در ایام عادت ماهیانه صیغه طلاق رو جاری کنید.
فک کنم اصلا صیغه طلاق رو در زمان عادت ماهیانه نشه جاری کرد.
درود
در صورت عدم رابطه جنسی ممکن هست.