غربالگری قبل از طلاق توافقی

غربالگری قبل از طلاق توافقی

در صورتی که آقا و خانم قصد جدایی به صورت توافقی داشته باشند، یکی از اولین مراحل طلاق توافقی شرکت در جلسات مشاوره و غربالگری است. در اولین اقدام زوجین باید در سامانه تصمیم ثبت نام کنند و برای شرکت در جلسات غربالگری وقت قبلی بگیرند. سپس هم آقا و هم خانم باید در جلسات غربالگری شرکت کنند که حدود 1 الی 2 ماه زمان می‌برد

البته در صورتی که زوجین نخواهند در جلسات غربالگری قبل از طلاق توافقی شرکت کنند، می‌توانند از وکیل طلاق توافقی کمک بگیرند. در صورتی که وکیل داشته باشید نیازی نیست که در هیچ کدام از مراحل طلاق مانند جلسات غربالگری شرکت کنید. برای گرفتن وکیل متخصص طلاق و خانواده می‌توانید با مشاوران حقوقی دادنیک در ارتباط باشید.

جلسات غربالگری برای طلاق

جلسه غربالگری از مراحل ابتدایی طلاق توافقی است و زن و شوهر برای شرکت در جلسه‌ها باید در سامانه تصمیم اطلاعات لازم مانند مشخصات خود، منزل و سند ازدواج را در سامانه ثبت کنند. سپس بابت زمان برگزاری مشاوره پیامی برای آن‌ها ارسال می‌شود. نوبت‌دهی با مراجعه حضوری به مراکز مشاور خانواده بهزیستی هم امکان‌پذیر است.

معمولاً گرفتن نوبت برای شرکت در جلسه های غربالگری قبل از طلاق چند روز زمان می‌برد و شرکت در این جلسات نیز 1 الی 2 ماه طول می‌کشد و پس از آن گواهی عدم سازش به زوجین داده می‌شود. اما در صورتی که نمی‌خواهید در جلسات غربالگری طلاق توافقی شرکت کنید می‌توانید از وکیل متخصص کمک بگیرد.

تعداد جلسات غربالگری قبل از طلاق

بنا به تشخیص مسئول مربوطه یک تا پنج جلسه مشاوره برای زن و مرد در نظر می‌گیرند. هر هفته یک جلسه برگزار می‌گردد. چنانچه دو طرف بعد از پایان جلسه‌ها همچنان خواهان جدایی باشند، مرکز غربالگری گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می‌کند.

اگر زن حق طلاق دارد باید در سامانه تصمیم ثبت کند و به همین دلیل می‌تواند گواهی عدم انصراف از طلاق را خودش دریافت کند و بودن شوهر در مرکز غربالگری مانعی ندارد و مشکلی به وجود نمی‌آورد. زن و شوهر قبل از طلاق می‌توانند با مشاوره حقوقی صحبت کنند و اطلاعات لازم را در این زمینه به دست آورند.

عدم حضور در جلسات غربالگری قبل از طلاق

مطابق قانون شرکت در جلسه‌های غربالگری قبل از طلاق به‌صورت توافقی الزامی است. درصورتی‌که زن و مرد در جلسه شرکت نکنند مرکز غربالگری گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر نمی‌کند. بدون داشتن گواهی نیز آنها نمی‌توانند توافقی طلاق بگیرند.

البته همان‌طور که پیشتر نیز گفتیم اگر وکیل داشته باشید نیازی نیست در جلسات مشاوره قبل از طللاق توافقی شرکت کنید و صفر تا صد کار توسط وکیل انجام میشود.

عدم حضور در جلسات غربالگری قبل از طلاق

طلاق توافقی بدون جلسات غربالگری

 زمانی زن و شوهر می‌توانند بدون ثبت‌نام در سامانه و شرکت در جلسه‌های مشاوره توافقی از هم جدا شوند که هر دو طرف وکیل داشته باشند. با این تفاسیر داشتن یک وکیل طلاق توافقی باتجربه موجب می‌شود فرایند طلاق در مدت‌زمان کوتاهی صورت ‌گیرد.

موسسه حقوقی دادنیک متشکل از بهترین وکلای پایه یک دادگستری است که صفر تا صد طلاق توافقی را بدون نیاز به حضور شما در هیچ یک از مراحل می‌دهد. برای ارتباط با وکیل طلاق توافقی می توانید با مشاوران ما در اراتباط باشید.

جمع‌بندی

در این مقاله اهمه آنچه را که در مورد غربالگری قبل از طلاق توافقی لازم است را عنوان کردیم. اگر شما هم با چنین مسئله‌ای درگیر هستید، می‌توانید پرونده خود را به وکلای متخصص مؤسسه دادنیک بسپارید. با وکالت‌دادن به آنها پرونده طلاق شما سریع‌تر به نتیجه می‌رسد.

سوالات متداول

علت شرکت‌کردن در جلسات غربالگری قبل از طلاق چیست؟

برای اینکه مشکلات بین زن و شوهر حل شود و بین آنها صلح و سازش برقرار شود.

نتیجه نرفتن مرد به جلسات غربالگری چیست؟

دیگر طلاق به‌صورت توافقی انجام نمی‌شود؛ زیرا به این معنی است که مرد راضی به طلاق نیست.

آیا بدون شرکت در مشاوره مرکز غربالگری زن و شوهر می‌توانند توافقی از هم جدا شوند؟

درصورتی‌که به وکیل وکالت دهند می‌توانند توافقی و بدون حضور در جلسات غربالگری از هم طلاق بگیرند.

دادنیک چیست؟

دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌دهد.

آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟

بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، می‌توانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتس‌اپ یا تلگرام دادنیک پیام دهید.

چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟

وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا می‌باشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت می‌شود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل می‌باشد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
4.8/5 - (15 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

هزینه پزشکی قانونی برای طلاق
هزینه پزشکی قانونی برای طلاق
اثبات عدم تمکین زن
اثبات عدم تمکین زن
برای طلاق توافقی چه باید کرد؟
برای طلاق توافقی چه باید کرد؟
طلاق در کانادا
طلاق در کانادا و انواع آن + حضانت فرزند در کانادا بعد از طلاق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

خانم شادمهری

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)