جستجو کردن
Close this search box.

شکایت از مدرسه غیرانتفاعی

خانه / عمومی / شکایت از مدرسه غیرانتفاعی
شکایت از مدرسه غیرانتفاعی

خانواده‌هایی که فرزندانشان در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می‌کنند به دلایل مختلفی ممکن است قصد شکایت از مدرسه غیرانتفاعی داشته باشند.

این اشخاص می‌توانند به‌صورت حضوری یا غیرحضوری با ورود به سایت شکایت مدرسه غیرانتفاعی شکایت خود را ثبت کنند. این شکایت ظرف 10 روز بررسی و نتایج ان به اولیا یا دانش اموزان محترم ارسال می‌شود.

درصورتی‌که از خدمات مدرسه غیرانتفاعی فرزند خود ناراضی هستید و قصد پیگیری و شکایت دارید، می‌توانید با دادنیک در ارتباط باشید.

نحوهٔ شکایت از مدرسه غیرانتفاعی

امکان شکایت از مدرسه غیردولتی به دلیل تخلفات آموزشی به دو شکل آنلاین و حضوری و با مراجعه به مراجع ذی‌ربط وجود دارد. برای ثبت شکایت از مدارس غیرانتفاعی باید یک سری مراحل قانونی به نحو احسن رعایت شود. از طرفی برای طرح شکایت از مدرسه غیردولتی باید مجموعه‌ای از مقررات و شرایط خاص نیز فراهم باشد. در غیر این صورت به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد.

در اولین قدم از طرح شکایت از مدارس غیرانتفاعی باید دلیل شکایت خود را مشخص کنید. سپس بایستی باتوجه‌به دلیل شکایتتان مدارک و شواهد مرتبط با موضوع شکایت را جمع‌آوری کنید. این مدارک می‌تواند شامل قراردادها، رسید پرداخت شهریه، شاهد و یا هر نوع مدرکی که در اثبات ادعا شما مؤثر است، گردد.

بهتر است پیش از شکایت مسئله پیش‌آمده از طریق مذاکره و گفتگو حل شود؛ بنابراین توصیه می‌شود، ابتدا از طریق مراجعه حضوری، تماس تلفنی یا نامه رسمی مسئله پیش‌آمده را بیان کنید. درصورتی‌که با مذاکره به نتیجه مطلوب خود نرسیدید شکایت کنید.

برای ثبت شکایت باید به سایت مربوط به ثبت شکایات مدارس غیرانتفاعی مراجعه کرده و فرم‌های مربوطه را تکمیل کنید. سپس مرتباً وضعیت پرونده خود را پیگیری کنید. برای پیگیری پرونده می‌توانید تماس‌های تلفنی با دفاتر مربوطه داشته باشید و یا این که به‌صورت حضوری به مراجع مربوطه مراجعه کنید.

اگر موضوع شکایت پیچیدگی حقوقی یا قضایی داشته باشد به‌طوری‌که نیازمند حضور در دادگاه باشد می‌توانید از خدمات یک وکیل پایه یک دادگستری برای دفاع از پرونده‌تان در دادگاه استفاده کنید.

نحوهٔ شکایت از مدرسه غیرانتفاعی

دلایل شکایت از مدرسه غیرانتفاعی

عوامل متعددی موجب اختلاف در مدارس غیرانتفاعی می‌شود. برخی از مهم‌ترین دلایل شکایت از مدرسه غیرانتفاعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تخلف در انجام وظایف قانونی و آموزشی به شکل صحیح: هرگونه تخلف در انجام وظایف قانونی از جمله اجبار به شرکت در کلاس‌های فوق‌برنامه و غیره می‌تواند موجب شکایت از مدرسه غیردولتی شود.
  • عملکرد ضعیف و نامناسب هنگام ثبت‌نام: ثبت‌نام در مدارس غیردولتی باید بر اساس قوانین و آیین‌نامه‌های مربوط به آموزش‌وپرورش انجام گردد و هر گونه تخلف یا کوتاهی در این موضوع موجب طرح شکایت می‌شود.
  • دریافت شهریه نامتعارف: مدارس غیردولتی موظف هستند طبق مبلغ شهریه مصوب نسبت به دریافت شهریه خود در هر پایه تحصیلی اقدام نمایند. درصورتی‌که والدین دانش‌آموزان شاهد دریافت مبلغ بیشتری از میزان شهریه اعلام شده باشند، می‌توانند شکایت کنند.
  • عدم شفافیت در ارائه اطلاعات لازم: مدرسه غیرانتفاعی موظف است هنگام ثبت‌نام اطلاعات دقیقی در خصوص نحوه ثبت‌نام، هزینه‌ها و غیره ارائه دهد. هرگونه عدم شفافیت یا ارائه اطلاعات نادرست در این زمینه موجب شکایت خانواده می‌شود.
  • عدم ارائه خدمات آموزشی مطلوب: درصورتی‌که مدرسه غیرانتفاعی نتواند خدمات آموزشی مطلوبی که تبلیغ کرده است ارائه کند؛ خانواده دانش‌آموز می‌توانند از این اقدام مدرسه شکایت کنند.
  • تبعیض یا رفتارهای نادرست از سوی مدرسه: هرگونه تبعیض نادرست از سوی مدرسه از جمله عدم ثبت‌نام دانش‌آموز، ارائه فرصت‌های آموزشی نابرابر و غیره موجب شکایت از مدرسه می‌شود.

پیش اقدام حقوق و شکایت لازم است دلیل شکایتان را مشخص کنید. زیرا تعیین دلیل شکایت به شما کمک می‌کند تا مستندات لازم را گردآوری کرده و شکایت خود را با دلایل و مدارک موثق ارائه کنید.

مرجع صالح برای شکایت از مدرسه غیرانتفاعی

شکایت از مدرسه غیرانتفاعی از طریق مراجع قضایی مختلفی امکان‌پذیر است. از جمله:

  • شورای نظارت بر مدارس غیرانتفاعی: این شورا مسئول نظارت بر عملکرد مدارس است.
  • تلفن شکایت از مدارس غیرانتفاعی: معمولاً در سایت آموزش‌وپرورش شماره تماس‌های برای شکایت از مدرسه غیردولتی درج شده است که می‌تواند از طریق آنها شکایت خود را ثبت کنید.
  • سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی: وزارت آموزش‌وپرورش یک سامانه آنلاین برای ثبت شکایت از مدارس غیردولتی دارد که می‌تواند با ورود به این سامانه به آدرس http://www.mosharekatha.ir/ شکایتتان را ثبت کنید
  • سامانه تلفنی 4317: با تماس با این شماره نیز می‌توانید شکایت خود را مطرح کنید.

معمولاً ظرف ده روز پاسخ شکایت مردمی به اطلاع آنها خواهد رسید. درصورتی‌که برای تنظیم لایحه و ثبت شکایت نیاز به مشاوره با یک وکیل پایه یک دادگستری دارید می‌توانید از خدمات حقوقی دادنیک استفاده کنید.

جمع‌بندی

مدارس غیرانتفاعی مسئول ارائه خدمات آموزشی با کیفیت به جامعه را بر عهده دارند. بااین‌حال، در مواردی ممکن است این مدارس انتظارات و استانداردهای تعیین شده را رعایت نکنند. در این صورت می‌توان از اقدامات خلاف قانون مدارس غیردولتی، شکایت کرد. برای شکایت از مدرسه غیرانتفاعی می‌تواند از طریق حضوری یا غیرحضوری اقدام نمود. شکایات مردمی از مدارس ظرف ده روز رسیدگی می‌شوند.

کارشناسان مؤسسه حقوقی دادنیک آماده‌اند تا شما را در ثبت شکایت از مدارس غیردولتی راهنمایی و پشتیبانی کنند.

سؤالات متداول

آیا آموزش الکترونیک هزینه ثبت‌نام و شهریه بالاتری دارد؟

به‌طورکلی شهریه مدارس غیردولتی توسط دولت تعیین می‌شود و صرف ادعای ارائه آموزش الکترونیک منجر به دریافت شهریه بیشتر نمی‌شود.

ضمانت اجرای تخلفات مدرسه غیردولتی چیست؟

به‌طورکلی بسته به نوع تخلف ممکن است شکایت منجر به تذکر تا لغو مجوز و عزل مدیر گردد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
5/5 - (1 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

صفر تا صد مراحل دادگاه به زبان ساده
صفر تا صد مراحل دادگاه به زبان ساده
وکیل در ایران
وکیل در ایران
مزایده در انجام حکم دادگستری
مزایده در اجرای احکام دادگستری
اگر زنی عده نگه ندارد چه عواقبی دارد؟
اگر زنی عده نگه ندارد چه عواقبی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *