در این مقاله قرار است شرایط طلاق در گرجستان را برای شما توضیح دهیم. ایرانیان مقیم کشورهای دیگر باید طلاق خود را مانند ازدواج هم به قانون ایران و هم به قانون کشوری که در آن ساکن هستند به ثبت برسانند. در این پروسه فرقی نمیکند که ابتدا طلاق با قانون ایران یا کشوری که در آن ساکن هستند را ثبت کنند. در هر صورت هر دو مورد باید به ثبت برسد. در این مقاله برای شما درباره طلاق ایرانیان مقیم گرجستان توضیح میدهیم که چگونه به وکیل طلاق در ایران وکالت دهند. تا بدون نیاز به حضورشان طلاق در ایران به ثبت برسد. علاوه بر طلاق ایرانی به صورت مختصر درباره طلاق با قانون گرجستان توضیح میدهیم. در صورتی که در کشور گرجستان ساکن هستید و برای طلاق ایرانی خود نیاز به راهنمایی دارید میتوانید از طریق واتسآپ با کارشناسان حقوقی موسسه دادنیک در ارتباط باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور
طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است. در صورتی که هم خانم و هم اقا برای طلاق رضایت داشته باشند میتوانند برای طلاق توافقی اقدام کنند. طلاق توافقی در مدت زمان کمتری انجام میشود و دردسر کمتری دارد. برای طلاق توافقی زوجین باید سرموضوعاتی مانند مهریه، نفقه و حضانت فرزند به توافق برسند. برای طلاق توافقی فرقی نمیکند زوجن در داخل ایران زندگی کنند یا مقیم خارج از کشور باشند. در هر دو صورت میتوانند به وکیل طلاق توافقی وکالت دهند تا بدون نیاز به حضورشان در دادگاه یا مراحل دیگر، دادنامه طلاق از دادگاه دریافت شود. در صورتی که زوجین بخواهند بدون وکیل برای طلاق توافقی اقدام کنند بین 6 تا 9 ماه زمان میبرد و باید در جلسات اجباری مشاوره و جلسات دادگاه حضور پیدا کنند. در این صورت فرقی نمیکند که در داخل یا خارج از ایران زندگی کنند. ایرانیانی که در کشورهای دیگر زندگی میکنند میتوانند به وکیل طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور وکالت دهند تا بدون نیاز به حضورشان در ایران امور طلاق انجام شود. برای طلاق توافقی بدون نیاز به حضور در ایران از طریق واتسآپ با ما در ارتباط باشید.
چگونه به وکیل طلاق در ایران وکالت دهیم؟
تا این قسمت مقاله متوجه شدیم که برای طلاق توافقی باید قانون ایران را نیز در نظر بگیریم. اما چگونه باید به وکیل طلاق در ایران وکالت دهیم؟ چگونه باید به ایشان اعتماد کنیم و مدارک هویتی خود را برای ایشان ارسال کنیم؟ در ابتدا که باید با وکلای مختلف صحبت کنید و به صورت کامل از روند انجام کار و همچنین هزینهها به صورت کامل مطلع شوید. بعد باید دقت کنید آیا قراردادی برای شما ثبت میشود که در صورت بروز مشکل قابل پیگیری باشد. روش دیگر این است که اگر دوست، خانواده یا اقوامی در ایران دارید، از ایشان درخواست کنید که به دفتر وکیل مراجعه کرده تا اعتماد لازم را کسب کنید. بعد از پیدا کردن وکیل مورد نظر میتوانید از طریق سامانه میخک یا سامانه ثنا به ایشان وکالت دهید. در ادامه به صورت کامل هر کدام را برای شما توضیح میدهیم.
سامانه میخک
سامانه میخک یا مدیریت یکپارچه خدمات کنسولگری همان سامانه تاک قدیم است. این سامکانه انواع امور حقوقی، وکالتی و کنسولی را به ایرانیان خارج از کشور ارائه میدهد. شما برای انواع امور صدور پاسپورت از سفارت، امور سجلات، ثبت وکالتنامه درسامانه میخک، امور اداری، تحصیلی، بانکی و … میتوانید از این سامانه استفاده کنید. چون موضوع مقاله ما در باره طلاق در گرجستان است پس درباره امور وکالتنامه در سامانه میخک برای شما توضیح میدهیم. شما میتوانید از طریق سامانه میخک هم به وکیل مدنی هم به وکیل پایه یک دادگستری برای انواع امور وکالت دهید. اما برای امور طلاق توافقی بهتر است به صورت مستقیم به وکیل طلاق در ایران وکالت دهید.
ثبتنام در سامانه میخک
برای ثبت نام در سامانه میخک ابتدا باید ایمیل و کدملی خود را وارد کرده و رمز یکبار مصرف را از طریق ایمیل دریافت کنید. بعد از ورود با وارد کردن اطلاعات هویت، محل سکونت و تماس، ثبت نام خود را کام کنید. بعد از ثبت نام باید برای صدور وکالتنامه در سامانه میخک اقدام کنید. به قسمت امور وکالتنامه مراجعه کنید و طلاق گیرنده زند یا طلاق دهند مرد را انتخاب کنید. بعد از تکمیل متن وکالت و اطلاعات وکیل، یک کد رهگیری دریافت میکنید. بعد از دریافت کد رهگیری از سامانه میخک ، باید برای احراز هویت از سفارت وقت بگیرید. احراز هویت در کشور گرجستان به صورت حضوری انجام میشود.
سامانه ثنا
سامانه ثنا متعلق به قوه قضاییه است که از سال 1399 به ایرانیان خارج از کشور هم خدمات وکالتی و حقوقی ارائه میدهد. اگر امکان ثبت نام در سامانه ثنا را دارید میتوانید انواع امور ثبت دادخواست، ارسال ابلاغیه و اظظهارنامه را در این سامانه پیگیری کنید.
ثبت نام در سامانه ثنا
برای عضو شدن باید وارد سایت عدل ایران شوید. و روی لینک سامانه ثبت نام الکترونیک کلیک کنید. سپس شخص حقیقی را انتخاب کنید و اطلاعات خود را وارد کنید و و روی ادامه کلیک کنید.در صفحه بعدی استعلامی از اطلاعات شما گرفته می شود و شما باید محل تولد و دین خود را انتخاب کنید . در این مرحله اطلاعات تماس و ایمیلتان را وارد کنید و روی مرحلهی بعد کلیک کنید. بعد از اتمام این مراحل بازهم یکسری اطلاعات شخصی مانند محل سکونت و.. را وارد می کنید. پس از ثبت نام اولیه و احراز هویت برایتان یک رمز یکبار مصرف ارسال میشود که با آن میتوانید وارد سامانه شوید و هر بار برای ورود یک رمز جدید به گوشی موبایل شما ارسال میشود. در صورتی که کارت ملی شما هوشمند نباشد یا اطلاعات شما به تازگی در ثبت احوال به روز نشده باشد، امکان ثبت نام در سامانه ثنا را ندارید. در این صورت باید از طریق میخک به وکیل خود وکالت دهید.
طلاق در گرجستان
تا این قسمت مقاله برای شما از طلاق در گرجستان با قانون ایران توضیح دادیم و شما را راهنمایی کردیم که چگونه به وکیل طلاق در ایران وکالت دهید. در ادامه کمی درباره طلاق در گرجستان با قانون کشور گرجستان را توضیح میدهیم. بر اساس قانون گرجستان ، شما حق دارید در همه مراحل قانونی، از جمله طلاق، وکیل خود را داشته باشید. در گرجستان، دادگاههای عالی صلاحیت رسیدگی به پروندههای طلاق را دارند. به طورکلی ، باید برای درخواست خود به نزدیکترین دادگاه به محل زندگی خود رفته و وقتی پروندههای مربوطه را تنظیم میکنید، باید دلایل خود را برای آن دادگاه بیان کرده باشید. در صورت عدم بیان صحیح و نبودن دلایل کافی برای طلاق، همسر شما میتواند درخواست رد پرونده شما را ارائه دهد.
مراحل طلاق در گرجستان
پس از ارائه مدارک ، همسر شما 30 روز (اگر همسر شما در گرجستان زندگی میکند)، 60 روز (اگر همسر شما خارج از گرجستان، اما در ایالات متحده زندگی میکند) یا 90 روز (اگر همسر شما خارج از ایالات متحده زندگی میکند) برای پاسخ به درخواست طلاق شما زمان دارد. (اگر همسر شما به شکایت پاسخی نداد، تا زمانی که روند رسیدگی به درستی انجام شده باشد، دادگاه به طلاق ادامه میدهد. در پایان جلسه، دادگاه تصمیم میگیرد (معمولاً 30 روز) حکم طلاق و حل و فصل مسائل زناشویی را صادر کند. روند طلاق حدودا 4 تا 5 ماه طول میکشد.
محل سکونت
برای شروع روند طلاق باید شکایت خود را در دادگاه عالی محل زندگی خود یا همسرتان ثبت کنید. در شکایت خود یا در جلسه رسیدگی ، باید شرایط اقامت خود را برای دادگاه شرح دهید. قوانین مربوط به طلاق فقط برای ساکنان یک ایالت اعمال میشود و هر ایالت شرایط طلاق خود را دارد. برای اطمینان از طلاق بی دردسر باید حداقل اقامت شش ماهه گرجستان را داشته باشید. شما باید در استان محل اقامت خود درخواست طلاق دهید. طبق قانون، شما یا همسرتان باید در طول مدت دادخواست طلاق همچنان اقامت داشته باشید. برای اثبات اقامت خود علاوه بر ارائه مدارک باید در دادگاه نیز شهادت دهید. حتی اگر یکی از طرفین مقیم گرجستان نباشد ، دادگاه ممکن است روند پرونده طلاق را آغاز کند و حتی بعد از نقل مکان کردن به ایالت دیگری، پرونده شما همچنان در همان دادگاه درحال بررسی باشد. ولی در کل به شرایط پرونده بستگی دارد.
انواع طلاق در گرجستان
طلاق پایان ازدواج است که به دستور دادگاه انجام میشود. در گرجستان، میتوانید از دادگاه دو نوع طلاق را درخواست کنید: طلاق نهایی و جدایی قانونی. وقتی دادگاه حکم طلاق نهایی را صدر میکند، به این معنی است که طلاق دائمی است. اجازه ازدواج مجدد را به طرفین میدهد و دعاوی مالکیت را خاتمه میدهد. اما وقتی دادگاه رای به جدایی میدهد، به این معنی است که طلاق دائمی نیست. طرفین اجازه ازدواج مجدد ندارند و دعاوی مالکیت را فسخ نمیکند؛ این حالت تنها برای جدا شدن زن و شوهر از هم میباشد تا اگر به دلایلی مورد آزار هم میشوند دیگر برای هم خطری نداشته باشند تا وقتی که طلاق دائمی شود. البته قبل از طلاق دائمی، شما مجبور به جدایی نیستید و میتوانید روند معمولی را پیش بگیرید.
سخن آخر
در این مقال به شما توضیح دادیم که اگر در کشور گرجستان زندگی میکند و قصد طلاق دارید، باید هم بر اساس قانون ایران و هم قانون گرجستان برای طلاق اقدام کنید. همچنین به شما توضیح دادیم که چگونه به وکیل طلاق در ایران وکالت دهید. در صورتی برای ثبت نام سانامه میخک یا امور مربوط به طلاق نیاز به راهنمایی دارید میتوانید از طریق واتسآپ با کارشناسان حقوقی موسسه دادنیک در ارتباط باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید.