طلاق در انگلیس

طلاق در انگلیس

ایرانیان خارج از کشوری که قصد جدایی دارند باید هم بر اساس قوانین ایران و هم کشوری که در آن ساکن هستند برای طلاق اقدام کنند. در این مقاله قرار است درباره طلاق در انگلیس و چگونگی ثبت طلاق ایرانی برای شما توضیح دهیم. افراد با تابعیت ایرانی که مقیم کشور انگلیس هستند باید برای طلاق خود به یک وکیل طلاق در ایران وکالت دهند. تا بدون نیاز به حضورشان در ایران طلاق ثبت شود.

فرقی نمی‌کند که ابتدا برای ثبت طلاق با قانون انگلیس یا قانون ایران اقدام کنند. در هر صورت هر دو مورد باید انجام شود. برای ثبت طلاق ایرانی خود می‌توانید از کارشناسان حقوقی موسسه دادنیک مشاوره رایگان در واتس‌آپ دریافت کند.

 

طلاق ایرانی در انگلیس

برای طلاق ایرانی خود باید به یک وکیل طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور وکالت دهید. برای وکالت دادن به وکیل طلاق در انگلیس می‌توانید از طریق سامانه ثنا یا ثبت نام در سامانه میخک اقدام کنید. (در ادامه مقاله به صورت کامل ثبت نام در این دو سامانه را برای شما توضیح می‌دهیم.) بعد از وکالت دادن به وکیل در ایران می‌توانید یک جلسه آنلاین با وکیل خود داشته باشید تا توافقات شما برای موضوع مهریه، نفقه و حضانت فرزند مکتوب شود.

 

سامانه میخک

سامانه میخک یا مدیریت یکپارچه خدمات کنسولگری، متعلق به وزارت امور خارجه است. که برای انواع امور حقوقی، وکالتی و کنسولی خدمات ارائه می‌دهد. برای وکالت دادن به یک وکیل طلاق در ایارن می‌توانید در سامانه میخک ثبت نام کنید. اطلاعات وکیل خود را وارد کرده و ثبت وکالتنامه در سامانه میخک را انجام دهید. بعد از احراز هویت وکیل شما می‌تواند از وزارت امور خارجه وکالتنامه را دریافت کند و پرونده طلاق توافقی شما را شروع کند.

ثبت نام در سامانه میخک

برای ثبت نام در سامانه شما نیاز به یک ایمیل، کد ملی و دیگر مشخصات هویتی دارید. در صفحه گوگل خود https://mikhak.mfa.gov.ir را سرچ کنید و روی عضویت در سامانه کلیک کنید، فیلدهای خواسته شده را پر کنید تا وارد سامانه شوید. در اینجا باید اطلاعات سکونت، هویت و شخصی خود را وارد کنید و بعد از با توجه به مدارک خواسته برای هر درخواست، درخواست موردنظر خود را انتخاب و ثبت کنید.

بعد از اتمام ثبت نام می‌توانید ثبت وکالتنامه را انجام داده و احراز هویت شوید. در نهایت وکیل طلاق توافقی شما می‌تواند از وزارت امور خارجه، وکالتنامه شما را دریافت کند.

 

طلاق در انگلیس
طلاق در انگلیس

سامانه ثنا

سامانه ثنا متعلق به قوه قضائیه می‌باشد. اگر کارت ملی شما هوشمند است می‌توانید برای ثبت نام در سامانه ثنا اقدام کنید. وکالت دادن از طریق سامانه ثنا نیاز به زمان کمتری دارد. اما امکان استفاده از این سامانه برای همه ایرانیان خارج از کشور وجود ندارد. 

علاوه بر وکالت دادن به وکیل طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور می‌توانید ابلاغیه‌های قضایی خود را بررسی کنید.

ثبت نام در سامانه ثنا

اگر تا به امروز در این سایت ثبت نام نکرده‌اید باید به این آدرس https://sana.adliran.ir/ رفته و ابتدا کدملی، سریال شناسنامه و تاریخ تولد خود را وارد کنید. سپس با توجه به مراحلی که در سایت گفته شده، شناسه حساب کاربری و رمز خود را دریافت کنید. پس از ورود اطلاعات لازم و احراز هویت صحیح شما وارد سامانه شده و می‌توانید از آن استفاده کنید.

دلایل طلاق در انگلیس

با استناد به یکی از چند دلیلی که در ادامه برای شما توضیح دادیم، می‌توانید برای ثبت طلاق با قانون انگلیس اقدام کنید.

زنا

شما باید با اعتراف محکمه پسندی ثابت کنید که شوهر یا همسر شما با شخص دیگری رابطه جنسی داشته است. اگر بیش از 6 ماه پس از اطلاع از زنای همسر خود با او زندگی می‌کنید، نمی‌توانید از زنا به عنوان دلیل طلاق خود استفاده کنید و باید از بقیه روشها استفاده کنید.

 

رفتار نامعقول

این نشان می‌دهد که شوهر یا همسر شما طوری رفتار کرده است که ادامه زندگی را برایتان سخت می‌کند. اگر از این زمینه برای طلاق استفاده میکنید، باید در دادخواست طلاق نمونه‌هایی از رفتار او را ذکر کنید.

 

جدایی 2 ساله با رضایت هر دو طرف

شما حداقل دو سال از هم جدا زندگی کرده‌اید و هر دو با طلاق موافق هستید. اگر هر دو طرف راضی به طلاق توافقی باشند، روند طلاق نیز سریعتر می‌شود. فراموش نکنید بازهم باید به دادگاه دلایل محکمی برای طلاق ارائه دهید ولی با استفاده از این روش کار شما راحتتر می‌شود.

 

5 سال جدایی بدون رضایت طرف مقابل

باید شما و همسرتان حداقل پنج سال جدا از هم زندگی کرده‌ باشید. در این مورد، شما نیازی به توافق همسر یا شوهر خود ندارید و لازم نیست مانند روش قبلی حتما دو طرف رضایت کامل داشته باشند.

 

 ترک خانه

زمانی می‌توانید از این دلیل استفاده کنید که همسر شما به مدت دوسال مداوم بدون رضایت شما، ترکتان کرده باشد.

 

انواع طلاق در انگلیس

 اگر شما و شریک سابق خود به طور متقابل بر سر راه آینده به توافق برسید می‌توانید راحت تر طلاق بگیرید، اما اگر یکی از طرفین مخالف باشد، به احتمال زیاد این روند زمان بیشتری می برد و هزینه بیشتری خواهد داشت.

اولین قدم این است که دادخواست طلاق شما به دادگاه صادر شود. گواهی ازدواج شما و هزینه دادرسی الزامی است. اگر دادخواست طلاق را مطرح کنید به عنوان درخواست‌کننده شناخته می‌شوید. دادگاه دادخواست را به همسر شما ابلاغ می‌کند. ایشان به عنوان پاسخ‌دهنده شناخته می‌شوند.

 

سخن آخر 

برای طلاق در انگلیس باید هم بر اساس قوانین ایران و هم کشور انگلیس اقدام کنید. برای طلاق با قانون ایران باید به یک وکیل طلاق در ایران وکالت دهید. برای مشاوره رایگان درباره طلاق توافقی با قانون ایران می‌توانید با کارشناسان حقوقی موسسه دادنیک در ارتباط باشید.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
5/5 - (21 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

طلاق شرعی
طلاق شرعی
دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف مرد
دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف مرد
قوانین طلاق در ایران
قوانین طلاق در ایران
ازدواج با چه کسانی ممنوع است
ازدواج با چه کسانی ممنوع است

2 پاسخ

  1. من لندن نیستم و منچستر هستم. میشه زحمت طلاق توافقی در انگلیسو شما بکشین؟ در ایران منظرورمه

    1. درود
      با مشاورین تیم حقوقی دادنیک تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)