جستجو کردن
Close this search box.

برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

گاهی زوجین به این درک و تفاهم می‌رسند که به طور توافقی از یکدیگر جدا شوند. اما برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

برای طلاق توافقی می‌توان به دو صورت اقدام کرد. طلاق توافقی با داشتن وکیل و طلاق توافقی بدون وکیل! مراحل طلاق توافقی بدون وکیل 6 الی 9 ماه زمان می‌برد و زوجین باید در جلسات اجباری مشاوره و جلسات دادگاه شرکت کنند. اما با داشتن وکیل، بدون نیاز به حضور آقا و خانم در هیچ مرحله‌ای طلاق انجام می‌شود.

همچنین در صورتی که پرونده وکالت شما با دادنیک باشد، صفر تا صد مراحل طلاق در مدت 20 الی 60 روز انجام می‌شود و نیازی نیست که شما در هیچ یک از مراحل حضور داشته باشید. کارشناسان و متخصصان حرفه‌ای موسسه حقوقی دادنیک می‌توانند طی روند طلاق توافقی با شما همراه باشند و به‌روزترین اطلاعات را در اختیار شما بگذارند.

فرم درخواست مشاوره رایگان

فیلد های "*" اجباری هستند

طلاق توافقی چیست؟

طلاق توافقی جزو راحت‌ترین و سریع‌ترین انواع روش‌های جدایی است. طی طلاق توافقی خانم و آقا در مورد مسائل مختلف همانند مهریه، نفقه، حضانت فرزند، و غیره به توافق می‌رسند. طلاق توافقی از نظر دادگاه نیز قابل‌قبول است و هیچ مانعی بر سر راه زوجین وجود ندارد. دادگاه خانواده کلیه توافقاتی که بین زوجین تنظیم شده است را به طور حتم می‌پذیرد.

مدارک لازم برای طلاق توافقی

مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی شامل موارد زیر هستند:

  •       عقدنامه یا سند ازدواج زوجین (در صورت مفقود شدن آن، باید رونوشت سند ازدواج را ارائه دهند.)
  •       کارت ملی زوجین (اسناد هویت و مدارک شناسایی زوجین)
  •       در صورت ادعای خانم در مورد باکره بودن باید گواهی بکارت نیز از پزشک قانونی معتبر ارائه شود.
  •       در صورت دوشیزه و یائسه نبودن خانم، باید گواهی عدم بارداری خانم در اختیار دادگاه گذاشته شود.

در این اپیزود از دادنیک تاک با دکتر نعیمی، وکیل پایه یک دادگستری، به طور مفصل در مورد طلاق توافقی و حق طلاق صحبت کرده‌ایم.

مراحل طلاق توافقی

با وجود اینکه طلاق توافقی یکی از ساده‌ترین روش‌های جدایی است. ولی باز هم باید طبق مراحل طلاق توافقی پیش بروید. شاید برایتان سوال شود که برای طلاق توافقی چه باید کرد؟ در این بخش به طور خلاصه مراحل طلاق توافقی را شرح می‌دهیم.

اولین اقدام برای طلاق توافقی

  • اولین قدم بعد از ثبت درخواست طلاق، شرکت در مشاوره بهزیستی است. زوجین باید در جلسات مشاوره شرکت کنند و در صورتی که مشاور نتواند آنها را از تصمیم خود منصرف کند، گواهی عدم امکان سازش صادر می‌شود.
  • بعد نوبت به تنظیم دادخواست طلاق توافقی آنها می‌‎‌‌‌رسد. همچنین در مرحله بعد باید وقت رسیدگی به دادخواست طلاق توافقی خود را تنظیم کنند.
  • در ادامه خانم و آقا باید برای شرکت در جلسه دادگاه آماده شوند. شرکت در جلسه مشاوره دادگاه نیز مرحله بعدی طلاق توافقی است.
  • سپس زوجه باید به آزمایشگاه مراجعه کند. در صورت عدم بارداری خانم، نوبت به اقرار زوجین برای طلاق توافقی می‌رسد.
  • در آخر زوجین یا وکیل آنها باید دوباره در دادگاه حاضر شوند. با مراجعه به دفتر طلاق، زوجین می‌توانند طلاق توافقی خود را ثبت کنند. مراحل طلاق توافقی بدون وکیل حدود 6 تا 9 ماه زمان می‌برد. 

مزایای داشتن وکیل طلاق توافقی

 اکنون نوبت به بیان اهمیت حضور وکیل طلاق توافقی رسیده است. گاهی خانم و آقا نمی‌خواهند طی مراحل این طلاق حضور داشته باشند یا دائم به دادگاه بروند. بدین‌ترتیب کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی منطقی است. وکیل به عنوان نماینده زوجین در جلسات دادگاه حاضر می‌شود و به عنوان نماینده اصلی زوجین کار طلاق آنها را پیش می‌برد.

در صورتی که وکیل خبره‌ای برای طلاق توافقی خود انتخاب نکنید، روند طلاق شما طولانی‌تر می‌شود. برای انتخاب یک وکیل حرفه‌ای و متخصص برای طلاق توافقی می‌توانید از کارشناسان و متخصصان حرفه‌ای موسسه حقوقی دادنیک نیز کمک بگیرید.

شرایط طلاق توافقی

به منظور پاسخ به پرسش برای طلاق توافقی چه باید کرد، باید شرایط طلاق توافقی را بررسی کنید. برای مثال سامانه نوبت‌دهی دادگاه برای طلاق توافقی یکی از شرایطی است که شاید روند جدایی متقاضیان را به تاخیر بیندازد. زوجین باید در سامانه نوبت‌دهی دادگاه ثبت‌نام کنند و منتظر نوبت خود بمانند.

در ادامه باید در جلسات مشاوره دادگاه حضور داشته باشند. پس می‌توان گفت جلسات مشاوره اجباری نیز از دیگر شرایط سخت طلاق توافقی به حساب می‌آید. در برخی مواقع نیز زوجین وکیل طلاق توافقی انتخاب می‌کنند تا تمام این روند را به صورت غیرحضوری انجام دهند.

از شرایط مهم طلاق توافقی می‌توان به دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق اشاره کرد. بعد از اینکه زوجین در جلسات مشاوره شرکت می‌کنند و همچنان برای جدایی مصر هستند، این گواهی صادر می‌شود. ناگفته نماند برای ثبت دادخواست طلاق توافقی به این گواهی نیاز خواهید داشت.

طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟

مدت زمان طلاق توافقی بدون وکیل بیش از 6 الی 9 ماه طول می‌کشد. در صورتی که برای خود وکیل خبره‌ای انتخاب کنید، روند جدایی شما سریع‌تر از حد انتظار به نتیجه می‌رسد. در صورتی که وکیل شما دانش کمی داشته باشد، روند طلاق توافقی طولانی‌تر از حد معمول خواهد بود.

به طور کلی اگر زوجین به طور حتم در مورد تمام مسائل مختلف از جمله مهریه، نفقه، اجرت‌المثل، حضانت فرزند، و تقسیم اموال به توافق رسیده باشند، طلاق توافقی آنها در مدت زمان کمی انجام می‌شود. پیش‌تر نیز گفتیم با دادنیک روند طلاق تفاهمی شما در مدت بسیار کوتاهی انجام می شود.

هزینه طلاق توافقی

طلاق توافقی نسبت به طلاق یک‌طرفه، هزینه کمتری دارد. از آنجایی که زوجین در مورد مسائل مختلف به تفاهم و توافق رسیده‌اند، پس لازم نیست هزینه‌های جانبی برای دریافت حق و حقوق خود پرداخت کنند. همچنین زوجین نیازی به پرداخت هزینه در جهت اثبات دلایل طلاق ندارند.

بنابراین طلاق توافقی هزینه کمی دارد، تنها برای ثبت نهایی طلاق و تنظیم دادخواست طلاق توافقی باید مبلغی پرداخت کنند. در ضمن اگر برای انجام امور طلاق توافقی خود یک وکیل استخدام کنند، باید دستمزد وکیل را بین یکدیگر تقسیم کنند.

دفترخانه طلاق توافقی

بعد از اینکه به پرسش برای طلاق توافقی چه باید کرد، پاسخ دادیم، نوبت به ثبت طلاق در دفترخانه طلاق توافقی می‌رسد. برای جلوگیری از هرج و مرج و بی‌قانونی زوجین بعد از دریافت حکم طلاق توافقی خود، باید به دفتر اسناد رسمی نیز مراجعه کنند تا طلاق آنها به طور رسمی ثبت شود.

به منظور ثبت طلاق در دفترخانه زوجین در ابتدا باید حکم طلاق خود را از دادگاه بگیرند، سپس به دفتر ثبت طلاق بروند و به طور شرعی و قانونی نیز طلاق توافقی خود را ثبت کنند. زوجین باید برای ثبت طلاق توافقی در محضرخانه حاضر باشند یا از یکدیگر وکالت در طلاق داشته باشند.

برای طلاق توافقی چه باید کرد

طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور

ایرانیان خارج از کشور باید براساس قوانین کشور ایران از یکدیگر جدا شوند. فرقی ندارد ایرانیان مقیم خارج از کشور برای طلاق توافقی اقدام می‌کنند یا برای طلاق یک‌طرفه، در هر صورت باید هم براساس قوانین کشور محل سکونت خود طلاق بگیرند و هم براساس قوانین طلاق در ایران برای طلاق دست به کار شوند.

برای بسیاری از هموطنانی که خارج از ایران زندگی می‌کنند این چالش مطرح می‌شود که با توجه به اینکه باید براساس قوانین کشور ایران از همسر خود طلاق بگیرند، آیا باید به ایران سفر کنند؟

خبر خوب اینکه اگر پرونده شما با وکلای دادنیک باشد، طی طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور، تمام مراحل به صورت آنلاین و اینترنتی انجام می‌شود و نیازی به حضور شما در ایران نیست. کافی است برای طلاق توافقی خود به وکیل در ایران وکالت دهید تا به عنوان نماینده رسمی مراحل طلاق را انجام دهد و در آخر گواهی طلاق را برای شما بفرستد.

برای این منظور باید از طریق سامانه میخک و یا سامانه ثنا استفاده کنید که در ادامه توضیح می‌دهیم.

ثبت‌ نام در سامانه میخک

زوجین ایرانی خارج از کشور برای طلاق توافقی خود باید در سامانه میخک ثبت‌نام کنند و مدارک لازم و هویتی خود را در اختیار این سایت بگذارند. وزارت امور خارجه به منظور تسهیل روند امور ایرانیان خارج از کشور این سامانه را راه‌اندازی کرد.

متقاضیان بعد از ثبت‌نام و بارگذاری مدارک خود، باید برای دریافت کد رهگیری منتظر بمانند. سپس برای احراز هویت به سفارت ایران در کشور محل سکونت خود مراجعه کنند. همچنین با بارگذاری اسناد و مدارک وکیل طلاق توافقی خود در ایران، درخواست وکالت‌نامه را برای کارشناسان این سایت ارسال کنند.

ثبت‌ نام در سامانه ثنا

سامانه ثنا نیز کارایی مشابه سامانه میخک دارد، با این تفاوت که اداره قوه قضائیه این سامانه را به وجود آورده است. در ادامه ایرانیان باید در این سامانه ثبت‌نام کنند. بعد از احراز هویت امکان وکالت دادن به وکیل در ایران وجود دارد. 

مهریه در طلاق توافقی

به منظور دریافت مهریه برای طلاق توافقی چه باید کرد؟ طلاق توافقی همیشه به معنای بخشش مهریه نیست، بلکه خانم و آقا در مورد نحوه دریافت مهریه به توافق رسیده‌اند. برای مثال خانم قبول کرده آقا به صورت قسطی مهریه خانم را پرداخت کند یا اینکه زوجین در مورد دریافت نصف مهریه خود به توافق می‌رسند.

طی طلاق توافقی آقا و خانم به این نتیجه می‌رسند که خانم مبلغی از مهریه خود را بذل کند و مابقی آن را از آقا بگیرد. در ضمن خانم می‌تواند به ازای دریافت سایر امتیازها همانند حضانت فرزند، مهریه خود را به طور کامل ببخشد. تمام این توافقات در مورد دریافت یا بخشش مهریه تنها طبق تصمیم زوجین انجام می‌شود.

بخشیدن مهریه در طلاق توافقی

بیشتر مواقع خانم و آقا در مورد مهریه نیز به توافق می‌رسند. در واقع طی طلاق توافقی خانم به طور معمول مهریه خود را به طور کامل یا بخشی از آن را می‌بخشد. اگر که بین خانم و آقا در مورد مهریه بحث و جدلی وجود داشته باشد، این طلاق، توافقی نخواهد بود. پس بخشیدن مهریه باید با رضایت کامل خانم صورت بگیرد.

به خاطر داشته باشید، طی طلاق توافقی هیچ اجباری برای بخشش مهریه وجود ندارد. تنها خانم و آقا باید بر سر حق و حقوق مالی یکدیگر خودشان تصمیم بگیرند و به توافق برسند. دادگاه طی طلاق توافقی خیلی نقش مهمی در تصمیم‌گیری ندارد. زوجین خودشان تصمیم نهایی را در مورد بخشیدن مهریه اعلام می‌کنند.

نفقه در طلاق توافقی

علاوه بر مهریه، یکی دیگر از حقوق زن در خانواده نفقه است. طی طلاق توافقی نیز باید تکلیف نفقه خانم مشخص شود. از آنجایی که نفقه برعکس مهریه در سند ازدواج معین نشده است، به طور معمول زوجین خودشان مبلغ خاصی را به عنوان نفقه توافقی انتخاب می‌کنند.

نفقه بلافاصله بعد از جاری شدن صیغه عقد در اختیار خانم قرار نمی‌گیرد، بلکه با گذر زمان و به تدریج طی زندگی زناشویی نفقه به خانم مشخص می‌شود. طی طلاق توافقی نیز باید مشخص شود که آیا مرد موظف به پرداخت نفقه خواهد بود یا زن اقرار می‌کند که نفقه خود را دریافت کرده است. 

حضانت فرزند در طلاق توافقی

در مورد حضانت فرزند برای طلاق توافقی چه باید کرد؟ حضانت فرزند نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که باید طی طلاق توافقی تعیین تکلیف شود. براساس قانون مدنی کشور ایران حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است، بعد از این سن، فرزند باید با پدرش زندگی کند.

زمانی که کودک دختر به 9 سالگی و کودک پسر به 15 سالگی رسید، خود می‌توانند برای محل زندگیشان تصمیم بگیرند. طی طلاق توافقی خانم و آقا می‌توانند برای حضانت فرزند به توافق برسند. به گونه‌ای که فرزند حتی بعد از 7 سالگی نیز با مادر خود زندگی کند. در چنین شرایطی قانون و دادگاه هیچ دخالتی در توافق زوجین نخواهد داشت.

برای کسب اطلاعات بیش‌تر در این خصوص پیشنهاد می‌کنیم مقالات زیر را مطالعه کنید:

گواهی عدم بارداری و آزمایش پزشکی قانونی

در صورتی که خانم باکره باشد در طلاق توافقی نیازی به گواهی عدم بارداری و آزمایش پزشکی قانونی نیست. در غیر این صورت صدور گواهی عدم بارداری و آزمایش پزشکی قانونی ضروری است.

طی جلسات مشاوره برای طلاق توافقی چه باید کرد؟

 به طور معمول جلسات مشاوره طلاق توافقی حداقل 5 جلسه خواهند بود. همان‌طور که پیش‌تر گفتیم ممکن است سیستم نوبت‌دهی مشاوره دادگاه کند عمل کند. می‌توان گفت پروسه جلسات مشاوره حدود 3 ماه طول می‌کشد. اگر قصد ندارید در جلسات مشاوره شرکت کنید، می‌توانید از وکیل طلاق توافقی کمک بگیرید تا  تمام این مراحل و جلسات مشاوره را مدیریت کند.

برای طلاق‌توافقی کجا باید رفت؟

طی طلاق توافقی خود می‌توانید تمام امور را به دست وکیل بسپارید. اگر برای طلاق توافقی خود وکیل انتخاب کنید نیازی نیست به دادگاه سر بزنید. البته باید با کمک وکیل خود برگه‌های مربوط به طلاق توافقی را امضا کنید. در ادامه وکیل تمام پیگیری‌ها و رسیدگی‌های لازم را انجام می‌دهد.

با وجود اینکه وکیل تمام امور مربوط به طلاق توافقی را بر عهده می‌گیرد، زوجین باید در سامانه ثنا ثبت‌نام کنند. برای این ثبت‌نام باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بروند. در ادامه اگر خانم باکره است، باید به پزشک قانونی برود و گواهی بکارت خود را به دادگاه ارائه دهد. اگر خانم ادعا نکند که باکره است، باید آزمایش عدم بارداری خود را در اختیار دادگاه بگذارد.

نمونه رای طلاق توافقی
نمونه دادنمانه رای طلاق توافقی

برای طلاق‌ توافقی چند شاهد لازم است؟

برای پاسخ به پرسش بالا باید گفت، به منظور تکمیل طلاق توافقی حضور شاهد الزامی است. فرقی ندارد شما براساس چه نوع طلاقی از همسر خود جدا می‌شوید، طلاقی قانونی و شرعی است که در حضور شاهد انجام شود. یکی از اصلی‌ترین موضوعات این نوع طلاق مربوط به شاهد است.

براساس قوانین کشور ایران، هنگام جاری شدن صیغه طلاق توافقی باید تشریفات شرعی طلاق به طور کامل انجام شوند. یکی از این تشریفات نیز حضور شاهد است. با مراجعه به دفتر اسناد رسمی زوجین باید شاهدی برای اثبات جاری شدن صیغه طلاق خود به همراه داشته باشند. تعداد شاهد برای طلاق توافقی 2 نفر است.

جمع بندی

طلاق توافقی ساده‌ترین نوع طلاق است اما روند، مراحل، و شرایط مخصوص به خود را دارد. طی طلاق توافقی زوجین باید درخواست طلاق خود را ثبت کنند، حتی در جلسات مشاوره دادگاه حاضر باشند. مدارک لازم را در اختیار دادگاه بگذارند و بر سر مسائل مختلف به توافق برسند.

برای تسهیل در روند طلاق توافقی می‌توان از حضور وکلا خبره طلاق توافقی کمک گرفت. موسسه حقوقی دادنیک نیز می‌تواند در انتخاب وکیل طلاق توافقی حرفه‌ای به شما کمک کند. فرقی ندارد شما در ایران ساکن هستید یا در خارج از ایران زندگی می‌کنید.

سوالات متداول

آیا برای طلاق توافقی حضور زوجین الزامی است؟

در صورتی که وکیل طلاق توافقی داشته باشید نیازی به حضور آقا و خانم در هیچ مرحله ای نیست.

رای دادگاه برای طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟

در صورتی که وکیل نداشته باشید تقریبا 1 هفته طول می‌کشد تا رای دادگاه برای طلاق صادر شود. اما با داشتن وکیل این پروسه سریع‌تر طی می‌شود.

دادنیک چیست؟

دادنیک یک موسسه حقوقی است که خدمات حقوقی خانواده مانند انواع طلاق، انحصار وراثت، خدمات مربوط به کنسولگری و… را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌دهد.

آیا امکان برگزار جلسه آنلاین با وکیل وجود دارد؟

بله. در صورتی که در شهر و یا کشورهای دیگر سکونت دارید و یا به دلیل مشغله کاری امکان حضور در دفتر را ندارید، می‌توانید جهت تنظیم جلسه آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، به واتس‌اپ دادنیک پیام دهید.

چگونه به دادنیک اعتماد کنیم؟

وکلای موسسه دادنیک (یا همکاران ما در موسسه دادنیک) وکیل پایه یک دادگستری هستند و دارای پروانه وکالت فعال در کانون وکلا می‌باشند. ضمن اینکه قرارداد فی مابین موکل و وکلای دادنیک در سامانه ثنا که متعلق به قوه قضاییه است، تنظیم و ثبت می‌شود. که قابل پیگیری توسط وکیل و موکل می‌باشد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
4.5/5 - (27 امتیاز)
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

این مطلب توسط تیم تحریریه دادنیک گردآوری و منتشر شده است.
تیم تحریریه دادنیک روزانه و در جهت افزایش اطلاعات کاربران سایت، مطالب متعددی در زمینه‌های مختلف منتشر می‌نماید.
برای مشاوره با وکیل متخصص می‌توانید با کارشناسان دادنیک در ارتباط باشید.

حضانت فرزند طبق قانون جدید چگونه است؟
حضانت فرزند طبق قانون جدید
مدت زمان طلاق غیابی از طرف زن
طلاق غیابی چقدر طول میکشد؟
طلاق به علت سوء رفتار شوهر
طلاق به علت سوء رفتار شوهر
داوری در طلاق چیست؟
داوری در طلاق چیست؟

30 پاسخ

  1. مرسی از اطلاعات خوبتون راجب طلاق توافقی تنها سایت حقوق هستین که دنبال میکنم.

  2. سلام
    مطالب رو خوندم و از اونجایی که دارم میرم و چندماهی ایران نیستم
    میخواستم بدونم میتونم مدارکو بدم شما کار طلاق توافقی منو انجام بدید و وقتی که برگشتم خودم پیگیری کنم برای ثبت طلاق؟

  3. جلسات مشاوره بهزیستی چقدر طول میکشه مگه؟ یعنی طلاق توافقی رو موسسات میتونن انجام بدن خودشون؟

  4. مهمتریم مرحله طلاق توافقی مراجعه به دادنیک هست. مرسی از همکارانتون واقعا.

  5. برای طلاق توافقی باید دادخواستمو به دادگاه بدم؟ وکیل اجباریه؟

    1. درود
      باید از سامانه مسیر اقدام کنید. بله داشتن وکیل به شما کمک میکنه.

  6. خیلی سخته واقعا دو نفر بخوان اما نتونن کنار هم زندگی کنن:))) طلاق توافقی برای من تلخ ترین اتفاق زندگیم بود

  7. یکی از چالشای اکثر مردم اینه که نمی دونن برای طلاق توافقی کجا باید رفت
    مرسی بابت توضیحات خوبتون.

  8. سلام من و همسرم برای طلاق توافقی درخواست دادیم و رفتیم جلسات مشاوره رو اما وسط راه شوهرم پشیمون شده و میگه هرچی بخوای همون میشه برگردیم به زندگی. الان باید چیکار کنم؟

    1. درود
      پرونده شما باید مختومه اعلام بشه.

  9. سلام من مخوام ازشوهرم جداشم توافقی باید چیکارکنم مهریه ام نمخوام

    1. سلام
      برای طلاق توافقی باید در جلسات مشاوره و دادگاه شرکت نمایید و حدود 8 ماه طول می کشد. اما با دادنیک در مدت حدود 30 روز کاری طلاق شما انجام می شود. برای راهنمایی بیشتر با مشاوران ما در ارتباط باشید.

  10. سلام کسای که ی شهر دیگه هستن میتونن از شما کمک بگیرن

    1. درود
      بله می تونید به وکیل دادنیک وکالت دهید تا کار شما را پیگیری کند.
      لطفا با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

  11. سلام
    من پسرم ۹ سالشه می‌خوام خودم حضانتش بگیرم همسرم اصلا صلاحیت نداره چجوری میتونم اینکارو بکنم ؟

  12. درود
    من و همسرم می‌خوایم جدا بشیم اینکه بخوابم به همراه وکیل اینکارو بکنیم یا بدون وکیل چقدر تفاوت داره و وکیل تاثیر داره ؟
    چون خودمون هم با مسائل اداری آشنا هستیم

    1. سلام، وقت شما بخیر
      برای طلاق در صورتی که وکیل نداشته باشید باید در تمام جلسات مشاوره و مراحل طلاق حضور داشته باشید. مدت زمان طلاق بدون داشتن وکیل 6 الی 9 ماه طول می کشد اما با داشتن وکیل طلاق دادنیک ظرف مدت 10 الی 15 روز انجام می شود.

  13. سلام
    من ۱۷ سالمه و ۹ ماهه ک نامزد کردم ولی تو این ۹ ماه نشده ک ما یک بار باهم بخابیم هر شب دعوا هر شب کتک من ازش متنفر شدم چون چیزی ک میخره منت میذاره دائم بهم گیر میده ی دختر ۱۷ ساله ام ک خیلی ارزو و درخاست دارم ولی ب هچکدوم اهمیت نمیده فقط حرف خودش و اینک خوش اخلاق هس ولی نمیتونیم باهم بسازیم اصلا عشقی بینمون وجود نداره و مخایم جدا شیم ب اجبار پدر مادرمون نمیتونیم جدا شیم
    بنظر شما میتونیم جدا شیم؟

    1. سلام، وقت شما بخیر
      در صورتی که هردو برای جدایی راضی باشید می توانید برای طلاق توافقی اقدام کنید.
      برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان حقوقی دادنیک در تماس باشید

  14. سلام من با خانمم اصلا نمیسازیم و2فرزند پسر داریم یکی 5سالش هست ویکی دیگه 2سالش ایا تو طلاق توافقی میشه هم مهرشو ببخشه هم خودم حضانت بچه هامو بگیرم چون اصلا به فکر بچه ها نیست

      1. سلام خسته نباشید من با خانمم نمیسازیم بهم همش تهمت توهین میکنه و دوفرزند دختر داریم یکی 8ساله هست یکی6ساله اونم میگه من به جای مهریم فرزندامو برمیدارم میگه توافقی طلاق بگیریم میخاستم راهنمایی کنید منو

        1. سلام، وقت بخیر
          لطفا با کارشناسان حقوقی دادنیک تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)

خانم شادمهری

برای مشاوره رایگان:

ما هم با حوصله پاسخگوی شما هستیم :)